(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Oletko rohkea, hyväntahtoinen ja suhtaudut intohimolla työhösi?

Etsimme nyt asiakkuuspäällikköä elämänturvaajien joukkoihimme LähiTapiola Keski-Suomeen.

Asiakkuuspäällikkönä huolehdit monipuolisesti yritysasiakkaidemme yritysturvasta ja yritysvakuutuksista sekä taloudellisesta hyvinvoinnista. Haet aktiivisesti uusia asiakkuuksia sekä pidät säännöllisesti yhteyttä nykyisiin asiakkaisiin. Kartoitat asiakkaan tilanteen ja tarpeet tarjotaksesi hänelle parasta mahdollista kokonaisratkaisua talouden, terveyden ja turvallisuuden palveluista.

Odotamme sinulta

  • Intohimoista ja määrätietoista otetta myyntityöhön
  • Kykyä johtaa omaa työtäsi itsenäisesti ja organisoidusti
  • Kilpailu- ja tuloshenkisyyttä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Tavoitteellista ja ahkeraa työskentelyotetta

Tarjoamme

Pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi ja laajentaa omaa osaamistasi. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Työ sijaitsee Jyväskylässä.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Ermo Piispanen, puh. 0400 516 747 (19.11 klo 9.00-11.00) / ermo.piispanen@lahitapiola.fi sekä asiakkuuspäällikkö Jarno Karhu, puh. 040 5043001 (28.11. klo 14.00- 16.00) / jarno.karhu@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 30.11.2019 mennessä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Trafi tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK). Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalaan liittyvät hyvämaineisuusvaatimukset (IDD, laki vakuutusten tarjoamisesta), ja se varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.