(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Keski-Suomen Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2019

OP Keski-Suomi on OP Ryhmään kuuluva pankki, jonka toimialueella asuu noin 80 prosenttia Keski-Suomen 275 521 asukkaasta. Pankin omistaja-asiakasmäärä on 76 480. Olemme markkinajohtaja omalla toimialueellamme ja kasvumme on vahvaa. Pankin tulos on kunnossa ja riskit hallinnassa. Palvelemme asiakkaitamme noin 170 finanssiammattilaisen voimin. Pääkonttorimme sijaitsee Jyväskylässä.

Haemme OP Keski-Suomen yrityspankkiin

Asiakkuuspäällikköä

Tehtävässäsi työskentelet yritysasiakkaiden parissa ja vastaat menestyksekkäästä uusasiakashankinnasta sekä potentiaalisten yritysasiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta ja kehittämisestä. Myyt yritysasiakkaille tuotteita laaja-alaisesti ja tuotat korkeaa asiakaskokemusta. Mahdollistat aktiivisella ja ratkaisukeskeisellä otteellasi sekä yhteistyöllä pankin muiden ammattilaisten kanssa asiakkaille OP Ryhmän parhaat ratkaisut ja erinomaisen palvelukokemuksen.

Myyntitavoitteet haastavat sinua ja innostut asiakashankinnasta ja soittotyöstä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja kyky johtaa omaa tekemistäsi haastavassa toimintaympäristössä. Haluat menestyä työssäsi ja tavoitteet ohjaavat toimintaasi. Otat uudet ja vaihtelevat tilanteet hallintaasi, olet aktiivinen ja kehität omaa osaamistasi asiakkaiden hyväksi. Tuot omalla läsnäolollasi tiimiin positiivista energiaa. Itsenäinen työskentely on sinulle luonnollista.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta yritysliiketoiminnasta ja uusasiakashankinnasta. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja näyttöä hyvistä myyntituloksista. APV-tutkinto katsotaan eduksi. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus.

Tarjoamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi OP Ryhmän kilpailukykyiset edut, mahdollisuuden kehittää ja vahvistaa omaa asiantuntijuuttasi finanssialalla sekä valmentajan ja innovatiivisen työyhteisön tuen.

Lisätietoja antaa pankinjohtaja Juhana Jacksén juhana.jacksen@op.fi tai puhelimitse 040 705 2579

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen 15.11.2019 mennessä op-careers.fi.