(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Utajärven Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Utajärven Osuuspankki on kauniissa Oulujokivarressa toimiva itsenäinen, taloudeltaan vahva ja vakavarainen OP Ryhmään kuuluva Osuuspankki. Kotipaikkamme Utajärvi tunnetaan Rokuasta, Oulujoesta ja Kiiminkijoesta. Vain noin 50 kilometrin päässä Oulusta tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa finanssialan osaamista sekä vahvaa asiantuntemusta. Olemme jo yli 100 vuoden ajan edistäneet asiakkaittemme turvallisuutta, hyvinvointia ja menestymistä. 

Utajärven Osuuspankin asiakasmäärä on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Asiakasmäärämme jatkuva kasvu on paras osoitus asiakkaittemme tyytyväisyydestä palveluihimme. Pankkimme tarjoaa asiakkaillemme kaikkia nykyaikaisen finanssiyrityksen palveluita, pankkipalveluista varallisuudenhoitoon, vakuutuksiin ja asiantuntijapalveluihin.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Utajärven Osuuspankkiin

Asiakkuuspäällikköä

vastaamaan kokonaisuudessaan pankkimme rahoitustoiminnasta sekä menestyksekkäästä ja asiantuntevasta asiakkuuksiemme palvelemisesta ja kehittämisestä. Kollegoidesi ohjaaminen ja tukeminen vastuualueesi asiantuntijana on myös tärkeä osa tehtävääsi.

Sinulta odotamme

Sinulla on aiempaa vahvaa osaamista ja laaja-alaista ymmärtämistä yritys- ja henkilörahoituksesta. Sinulla on kokemusta vaativasta asiakkuuksien hoidosta ja näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä. 

Olet helposti innostuva ja haluat kehittää itseäsi jatkuvasti. Sinut tunnetaan myös hyvistä vuorovaikutustaidoista ja erinomaisista yhteistyökyvyistä. Koulutuksesi on tehtävään soveltuva ja olet suorittanut tehtävässä tarvittavat rahoitusalan tutkinnot, sekä sinulta löytyy näyttöjä jatkuvasta oppimisesta.

Me tarjoamme

Me tarjoamme mahdollisuuden haasteelliseen tehtävään. Pääset kehittämään itseäsi nuorekkaassa työyhteisössä ja uusissa, viihtyisissä työtiloissa. Työtäsi tukevat luonnollisesti OP Ryhmän edut. Työssä sovelletaan liukuvaa työaikaa sekä etätyömahdollisuutta.

Lisätietoja

Haethan tehtävää jättämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään torstaina 21.11.2019. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit olla yhteydessä toimitusjohtaja Terttu Hageliin sähköpostilla terttu.hagelin(at)op.fi tai palvelupäällikkö Anne Kuhaan sähköpostilla anne.kuha(at)op.fi.