(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Toimintamme kehittyessä haemme joukkueeseemme uutta asiakkuuspäällikköä kiinteistöjen manageerauksen tiiminvetäjäksi asiakasrajapintaan.

Tehtävässä vastaat nimetyistä asiakkuuksista, tiimin esimiestehtävistä ja olet osa myyntijoukkuetta. Työskentelet osana kiinteistöjen palveluiden johtamisen tiimiämme. Keskeisiä tehtäviäsi ovat:

  • Asiakassuhteen strategian määrittely
  • Varmistaa parhaiden palveluiden ja resurssien hankinta asiakkuuteen
  • Jatkuva ja aktiivinen asiakkuuksien kehittäminen
  • Asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden varmistaminen
  • Esimiestyön kehittäminen
  • Liiketoiminnan taloudenseuranta ja tulosten parantaminen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa tärkeintä on halusi ymmärtää asiakkaita ja varmistaa erinomainen asiakaskokemus ja palvelu. Monipuolisessa tehtävässäsi pääset myymään, ottamaan haltuun ja kehittämään pitkäjänteisesti asiakkuuksia ja niiden resursseja. Työ on itsenäistä, mutta tukenasi on ammattitaitoinen ja avulias tiimi. Panostamme osaamiseesi ja kehittymiseesi, koska haluamme tarjota sinulle parhaat mahdolliset edellytykset onnistua työssäsi.

Tehtävässä menestyt, kun sinulla on useamman vuoden käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan osaaminen kiinteistöjen energiatehokkuudesta ja rakennuttamistehtävien hoitamisesta. Edellytämme lisäksi tekniikan alan koulutusta ja englannin kielen hallintaa. Tehtävien hoito edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttöä.

Persoonasi tärkeitä ominaisuuksia on uteliaisuus, tehokkuus, täsmällisyys ja sitoutuneisuus. Olet määrätietoinen, yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen ja suhtaudut työntekoon tavoitteellisella otteella. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun, mutta työskentelet mielelläsi myös porukassa ja johdat omalla esimerkillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin yksikönpäällikkö Kai Lange, puh. 050 552 3002. #LI-TN1

Hae tehtävää 27.10.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.