(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Barona Lapland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Tule meille kollegaksi! Liiketoimintamme kehittyessä joukkueellammekin on tarve kasvaa. Haemme asiakkuuspäällikköä vahvistamaan tiimiämme.

Työssäsi vastaat asiakkaillemme tuotettavan henkilöstöpalveluiden laadusta sekä yhteistyön kehittämisestä omalta osaltasi. Työtehtäväsi pitävät sisällään työntekijöiden rekrytointiprosessin ja työsuhteen elinkaaritoimintojen kokonaisvaltaisen hoitamisen, asiakasyhteistyön ylläpitämisen ja kehittämisen.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tekninen tai kaupallinen). Rekrytointikokemus ja työsuhdeasioiden osaaminen ovat etu, mutta eivät edellytys työtä haettaessa, sillä HR-osaamisen kasvattamiseen tarjoamme paljon koulutusta sekä kokeneen organisaation tuen.

Baronalla tehdään töitä yhdessä; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan! Töitä tehdään tosissaan, mutta aina pieni pilke silmäkulmassa.

Etsimme henkilöä, joka on utelias, omatoiminen, ahkera ja tunnollinen tiimipelaaja, joka haluaa pitää hyvää huolta työntekijöistämme, työnhakijoistamme ja asiakasyrityksistämme. Työssä toimitaan jatkuvasti muuttuvassa ja nopeatempoisessa ympäristössä, joten järjestelmällinen ja itsenäinen työskentelytapa sekä hyvä paineensietokyky ovat myös tarpeen.

Tarjoamme Sinulle

  • Monipuolisen ja mielenkiintoisen roolin, sekä vapautta ja vastuuta yhdistävän tehtävän, mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä
  • Työpaikan henkilöstöpalvelualan markkinajohtajassa sekä alueen kovakasvuisimmassa alan yrityksessä
  • Henkilöstöpalvelualan parhaat työkalut työssäsi onnistumiseen
  • Mukavan ja kannustavan työyhteisön ympärillesi sekä kansallisen että kansainvälisen tukiorganisaation työtehtäviesi menestyksekkääseen hoitamiseen
  • Baronan laajat henkilöstöedut (lounas- ja virike-edut, työterveydenhuolto, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus, puhelinetu sekä muita valtakunnallisia mm. liikuntaan liittyviä etuja)
  • Kilpailukykyisen palkan

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta 20.10.2019 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työsuhde. Työ on pääasiassa päivätyötä arkisin (liukumamahdollisuus) ja työpaikka sijaitsee Kuusamossa.