(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Toimintamme kasvaessa haemme joukkueeseemme uutta asiakkuuspäällikköä varmistamaan asiakkaidemme menestys älykkäiden teknisten ratkaisujemme avulla.

Jos olet innokas ja kunnianhimoinen, kanssasi on mukava tehdä töitä, haet rohkeasti uudenlaisia ratkaisuja ja haluat kehittyä asiakkuuksien johtamisen huippuosaajaksi, olet juuri oikea henkilö meille!

Tehtävässä vastaat nimetyistä asiakkuuksista, tiimin esimiestehtävistä ja olet osa myyntijoukkuetta. Työskentelet osana kiinteistöjen palveluiden johtamisen tiimiämme. Keskeisiä tehtäviäsi ovat:

  • Asiakassuhteen strategian määrittely
  • Varmistaa parhaiden palveluiden ja resurssien hankinta asiakkuuteen
  • Jatkuva ja aktiivinen asiakkuuksien kehittäminen
  • Asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden varmistaminen
  • Esimiestyön kehittäminen
  • Liiketoiminnan taloudenseuranta ja tulosten parantaminen

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa tärkeintä on halu ymmärtää asiakkaita ja varmistaa erinomainen asiakaskokemus. Monipuolisessa tehtävässäsi pääset myymään, ottamaan haltuun ja kehittämään pitkäjänteisesti asiakkuuksia ja niiden resursseja. Työ on itsenäistä, mutta ei yksinäistä - tukenasi on osaava ja työpanostasi arvostava tiimi. Panostamme osaamiseesi ja kehittymiseesi, koska haluamme tarjota sinulle parhaat mahdolliset edellytykset onnistua työssäsi.

Tehtävässä menestyt, kun sinulla on useamman vuoden käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan osaaminen kiinteistöjen energiatehokkuudesta ja rakennuttamistehtävien hoitamisesta. Edellytämme lisäksi tekniikan alan koulutusta ja englannin kielen hallintaa. Tehtävien hoito edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttöä.

Persoonasi tärkeitä ominaisuuksia on uteliaisuus, tehokkuus, täsmällisyys ja sitoutuneisuus. Olet määrätietoinen, yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen ja suhtaudut työntekoon tavoitteellisella otteella. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun, mutta työskentelet mielelläsi myös porukassa ja johdat omalla esimerkillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin yksikönpäällikkö Markku Satta, puh. 050 390 0374. #LI-TN1

Hae tehtävää 23.09.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.