(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Haemme asiakkuuspäällikköä Varman asiakkuuksiin pääkaupunkiseudun tiimiin


Oletko myynti- ja asiakaspalvelutyön vahva ammattilainen, jolta löytyy intoa työskennellä tavoitteellisesti ja tuloshakuisesti niin itsenäisesti kuin osana myyntitiimiä? Tule työskentelemään kanssamme pääkaupunkiseudun yritysasiakkaiden pariin.

Nyt haettavan asiakkuuspäällikön työn painopisteenä on sekä uusmyynti että laadukkaan asiakaskokemuksen varmistaminen. Pääasiallinen kontaktisi asiakasyrityksissä on niiden johto sekä yhteistyökumppaneiden asiakkuuksista vastaavat tahot. Tehtävä on erinomainen näköalapaikka suomalaisiin yrityksiin ja muuttuvaan työelämään.

Odotamme sinulta

  • innostusta myynti- ja monikanavaista asiakaspalvelutyötä kohtaa
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden liiketoiminnasta sekä halua ymmärtää asiakkaiden muuttuvia tarpeita
  • aiempia näyttöjä tuloksellisesta myynnistä ja vaativasta asiakkuuksien hoidosta
  • kykyä luoda luottamuksellisia yhteistyösuhteita
  • taitoa hyödyntää digitaalisen maailman mahdollisuuksia asiakastyössä 
  • vastuullista otetta omaan työhön ja tiimin toimivuuteen 
  • energisyyttä, positiivista työotetta ja uudistumiskykyä  

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän pitkäaikaisen asiakaskunnan parissa sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Perehdytämme sinut hyvin alaan ja sen toimijoihin. Tehtävä on vakituinen ja sisältää liikkumista ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla.  

Työyhteisömme koostuu työstään innostuneista asiakkuuspäälliköistä, joiden kesken vallitsee innostava ja sparraava tekemisen meininki. Me varmalaiset arvostamme osaavia työkavereitamme, hyvää esimiestyötä ja mahdollisuutta tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Meillä on viihtyisät toimitilat merellisessä ympäristössä Helsingin Salmisaaressa. Meillä tehdään työtä ilolla ja intohimolla!  Lue täältä lisää Varmasta työnantajana.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Kontti 22.8. klo 12-13 ja 29.8. klo 14-15, puh. 0400 314 785.

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 31.8.2019.