(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Asiakkuuspäällikön tehtäviin kuuluu uusien yritysasiakkaiden hankinta, oman asiakassalkun asiakkuuksien tavoitteellinen kehittäminen ja sidosryhmäyhteistyö. Toimit osana ammattitaitoista tiimiä, jonka avulla toteutat omat myynti- ja tulostavoitteesi.

Odotamme sinulta

Tehtävään soveltuvaa koulutusta, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Paikallisen yrityselämän tuntemus sekä näytöt menestyksekkäästä asiakkuuksien hoitamisesta ja myynnistä katsotaan eduksesi. Työ edellyttää liikkumista alueyhtiön alueella ja oman auton käyttöä.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen, haastavan ja palkitsevan työn, jossa saat myös mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä yritysvakuuttamisen ammattilaiseksi. Tarjoamme lisäksi kilpailukykyiset tuotteet, perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin sekä kiinteän peruspalkan + tuloksiin sidotun lisän. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään. Saat tueksesi suuren ja vakavaraisen yhtiöryhmän osaamisen ja mahdollisuudet.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa myyntipäällikkö Lauri Väänänen p. 0400 575 061, lauri.vaananen@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 26.8.2019 mennessä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ja henkilön tulee esittää todistus huumausainetestistä ennen lopullista valintapäätöstä. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).