(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
FläktGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Haemme rakennuttaja- ja suunnittelijamarkkinointitiimimme vahvistukseksi asiakkuuspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Turkuun, Toijalaan tai Espooseen.

Asiakkuuspäällikkönä pääset tekemään työtä näköalapaikalla niin suunnittelijoiden kuin omien osaajiemme kanssa. Tehtäväsi on markkinoida FläktGroupin ilmanvaihtoratkaisuja rakennuttajille ja rakennusliikkeille sekä suunnittelijoille ja suunnittelutoimistoille. Työsi tukee tavoitettamme parantaa rakennusten energia- ja kustannustehokkuutta sisäilman laadusta tinkimättä.

Et joudu puurtamaan yksin, vaan saat tehdä tiivistä yhteistyötä osaavien tuotepäälliköidemme ja taitavan myyntiorganisaatiomme kanssa. Meillä tehtävään perehdytetään huolella, ja jos siitä huolimatta tulee ”tenkkapoo”, tukea ja apua saa aina, kunhan vaan hihkaisee!

Saatat olla etsimämme avainpeluri, jos sinulla on laaja kokemus ilmanvaihtoalasta ja tehtävään soveltuva koulutus. Tehtävässä menestyäksesi sinun on hyvä osata hahmottaa kokonaisuuksia taloteknisessä rakentamisessa. Olet innostava ja vakuuttava esiintyjä – yrityksemme käyntikortti. Haluat oppia ja ottaa haltuun uusia kokonaisuuksia. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito. Myös ruotsin ja saksan kielen osaaminen on etu, muttei missään nimessä välttämättömyys.

Me tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteitakin sisältävän työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä. Saat olla mukana kiinnostavissa projekteissa yhdessä ilmanvaihtoalan parhaiden asiantuntijoiden kanssa osana innostavaa ja alati kehittyvää työyhteisöä.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella avainasiakastiimin päällikkö Jyrki Lönnströmiltä, p. 040 868 3098. Soita Jyrkille torstaina 1. elokuuta, torstaina 7. elokuuta tai keskiviikkona 14. elokuuta klo 15-17 välisenä aikana tai lähetä sähköpostia osoitteella jyrki.lonnstrom@flaktgroup.com.

Etsimme tositarkoituksella sinua, tuleva asiakkuuspäällikkömme. Tee hakemus verkossa mieluiten heti, mutta kuitenkin viimeistään 18. elokuuta mennessä. Olethan jo käynyt nettisivuillamme tutustumassa meihin tarkemmin, www.flaktgroup.com/fi.