(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Varova Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Vahvistamme myyntiorganisaatiotamme ja haemme intohimoisella otteella myyntityöhön suhtautuvaa ja logistiikka-alan tuntevaa

asiakkuuspäällikköä.

Vastaat kansainvälisten meri-, lento- ja rautatiekuljetusten myynnistä. Tehtävään kuuluvat nykyisten asiakassuhteiden laadukas hoitaminen sekä aktiivinen uusasiakashankinta. Lisäksi tehtävään kuuluu overseas-palveluidemme edelleen kehittäminen liiketoimintastrategiamme mukaisesti. Tässä sinua tukevat osaavat myyntikollegasi ja organisaatiomme muut luottopelaajat.

Olet etsimämme henkilö, jos

  • olet erikoistunut kansainvälisten meri-, lento- ja rautatiekuljetusten myyntiin. Muu alan myyntiosaaminen katsotaan eduksi.
  • koet myyntityön omaksesi – sinulla on intohimoa ja nälkää tavoitteelliseen työskentelyyn
  • sinulla on itsenäinen ja rohkea ote myyntityöhön
  • olet oma-aloitteinen ja päämäärätietoinen toimija, mutta samalla myös vahvasti yhteistyötaitoinen tiimipelaaja
  • sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja olet ratkaisuhakuinen ja palveluhenkinen toimija, joka verkostoituu luontevasti ja pystyy luomaan ja ylläpitämään hyviä asiakassuhteita
  • sinulla on valmiudet ja kiinnostus hahmottaa asiakaskenttäsi liiketoimintalähtöisesti ja kokonaisvaltaisesti

Odotamme sinulta

  • näyttöä tuloksekkaasta kansainvälisten logistiikka- ja kuljetuspalveluiden myynnistä, ja kokemusta sekä uusasiakashankinnasta että olemassa olevien asiakkuuksien kehittämisestä. Toimitusketjuratkaisujen tuntemus on tehtävässä eduksi.
  • AMK- tai ylempää korkeakoulutasoista kaupallista tai logistiikka-alan koulutusta
  • sujuvaa kommunikointia suomen ja englannin kielellä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen roolin, jota voit muokata osaamisesi ja taitojesi mukaan. Sitoutunut ja osaava tiimi sekä koko organisaatio ovat tukenasi. Meitä yhdistävät hyvä yhteishenki ja halu tehdä merkityksellistä työtä. Haluamme olla elämäsi paras työpaikka ja panostamme voimakkaasti työhyvinvointiin ja ihmisten viihtymiseen.

Jos tunnistat itsesi varovalaiseksi, hae paikkaa täyttämällä hakemuslomake palkkatoivomuksineen osoitteessa rekry.varova.fi 19.8.2019 mennessä. Liitä mukaan hakemuksesi ja ansioluettelosi.

Lisätietoa tehtävästä antaa myynti- ja markkinointijohtaja Petri Rouhiainen puh. 0400-501992 ti 6.8., ma 12.8. tai ti 13.8. klo 9.00 – 11.00 tai petri.rouhiainen@varova.fi.