(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.
 
Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.


Haemme nyt yritysasiakkaat organisaatioon Vaasaan asiakkuuspäällikköä  


ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ


Tehtävässä tapaat yrittäjiä ja yritysten päätöksentekijöitä kartoittaen heidän toimintaansa ja tarpeitaan. Toimit tiiviissä yhteistyössä pankin kanssa varmistaen asiakkaan kokonaisvaltaisen palvelun. Teet kauppaa yritysten kanssa vahinkovakuutuksista, terveyspalveluista sekä henki- ja eläkevakuutuksista ja kartoitat aktiivisesti tarpeita muille OP:n palveluille.


Mitä odotamme sinulta 
Sinulla on kokemusta tuloksellisesta, itsenäisestä myyntityöstä ja asiakkuuksien hoitamisesta. Olet hyvä neuvottelemaan ja verkostoitumaan. Näet toiminnassasi mahdollisuuksia etkä esteitä sekä teet asiakkaaseen vaikutuksen ulospäin suuntautuneella, innovatiivisella ja positiivisella asenteellasi. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, osaat kuunnella asiakasta ja sitoudut työhösi pitkäjänteisesti. Ruotsin kielen taito on tehtävässä eduksi.
 
Valinnassa korostamme myös
 
•    selkeää taitoa ja aitoa intohimoa myyntiä kohtaan
•    asiakaspalvelukokemusta
•    kaupallista koulutusta (merkonomi, tradenomi tai vastaava)
•    paikallisen liike-elämän tuntemus ja paikallistuntemus luetaan eduksi
•    kokemusta yritysvakuuttamisesta sekä ammattiliikenteen vakuuttamisesta


Mitä saat meiltä
Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan sekä erinomaisen tilaisuuden kehittää osaamistasi ja laajentaa verkostojasi. Tiimissä on mahtavat kollegat ja kannustava työilmapiiri. Pääset mukaan myynnin ammattilaisten tiimiin kehittämään ja kasvattamaan toimintaamme. OP ryhmä tarjoaa sinulle ison talon kehittymis- ja uramahdollisuudet sekä monipuoliset työsuhde-edut.


Lisätiedot ja hakuohjeet
Lisätietoja tehtävästä antaa Michael Isaksson 0401716275 tai michael.isaksson@pohjola.fi 


Hae tehtävää 21.7. mennessä 


Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.