Asiakkuuspäällikkö
FM-Haus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Etsimme Asiakkuuspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen FM-Haus Oy:lle -tutkitusti hyvään työpaikkaan, jolle on myönnetty Great Place To Work -sertifiointi 2019-2020

Tehtävään etsitään ratkaisukeskeistä asiakaspalvelun ammattilaista, joka pystyy hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia. FM-Haus Oy tarjoaa mahdollisuuden tulla mukaan kasvutarinaansa ja luomaan tehtävästä juuri sinun näköisesi.

Asiakkuuspäällikön tehtävässä toimit myynnin parissa tuotteen keulakuvana kuntiin, kaupunkeihin ja sairaanhoitopiireihin kohdistuen. Tehtävässäsi tuot asiakkaan saataville ja tietoisuuteen nopeaa, innovatiivista, ekologista, turvallista ja terveellistä ratkaisua, joka sopii muuntautumiskykynsä ansiosta moniin erilaisiin tarpeisiin.

Tehtävään sopii myynnillisen taustan omaava henkilö, joka haluaa esiintyä ja nauttii ihmisten kohtaamisesta. Edellytämme hakijalta tietoteknistä osaamista, sekä englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi. Työskentelyalueenasi on koko Suomi, sillä työ tehdään siellä missä asiakkaat ovat, osa viikosta työskennellään Jokioisilla FM-Haus Oy:n tiloissa.

Kyseessä on rekrytointi; hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa ja työsopimus kirjoitetaan FM-Haus Oy:n kanssa. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä.

Oletko etsimämme henkilö? Jätä hakemuksesi CV:llä ja palkkatoiveella varustettuna 15.8.2019 mennessä, aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1281196
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jokioinen, Forssa