(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Poolia Suomi Oy / Accountor Finago

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Accountor Finago

Accountor Finago on johtava pohjoismaisia markkinoita palveleva taloushallinnon ohjelmistoyritys. Yrityksen tuoteperhe kattaa kaikki sähköisen taloushallinnon ratkaisut, joita PK-yritykset ja tilitoimistot tarvitsevat liiketoimintansa tueksi. Pilvipalveluina toimivilla ohjelmistoilla, Procountorilla ja Tikonilla, hoidetaan jo yli 120 000 yrityksen taloushallinto Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Ohjelmistot ovat käytössä yli 1400 tilitoimistossa. Yrityksen toiminnan lähtökohtana on palava halu auttaa muita yrityksiä sekä tilitoimistoja hoitamaan taloushallintonsa helposti, luotettavasti ja tehokkaasti erinomaisilla sähköisen taloushallinnon ohjelmistoilla. Accountor Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon sekä ohjelmistoja tuottavan Accountor Groupin liiketoimintaa. Pelkästään Accountor Finagolla työskentelee lähes 250 ammattilaista, ja kasvavaan joukkoon haetaan jatkuvasti uusia, osaavia ihmisiä, jotka rakastavat numeroita.

Esittely

Haemme nopeasti kasvavaan joukkoomme Espoon Keilaniemeen aikaansaavaa ja tavoitteellista

asiakkuuspäällikköä

vastaamaan asiakkuuksista ja niiden syventämisestä.

Työtehtävät

Työssäsi vastaat sähköisen taloushallinto-ohjelmistomme aktiivisesta myyntityöstä, asiakassuhteiden ylläpitämisestä ja syventämisestä sekä myyntimme vahvistamisesta pääasiassa puhelimitse ja etätyökaluja hyödyntäen. Etätyöskentely on osa arkeamme.

Ensisijaisena asiakaskohderyhmänäsi ovat tilitoimistot ympäri Suomea. Taustavoimanasi on taitava myyntiorganisaatiomme sekä muut finagolaiset.

Meillä pääset työskentelemään ystävällisen sähköisen taloushallinnon eturintamassa, kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä. Jo yli 1 400 tilitoimistoa luottaa tunnettuihin ohjelmistoihimme, jotka on kehitetty tehostamaan tilitoimiston rutiineja sekä parantamaan tilitoimiston ja asiakasyrityksen välistä yhteistyötä.

Edellytykset

Menestymisen avaimet

- Sinulta löytyy kokemusta ja näyttöjä konsultoivasta B2B-myynnistä sekä asiakassuhteiden kehittämisestä mieluiten taloushallinnon tietojärjestelmien tai ratkaisujen parista.
- Taloushallinnon prosessit ovat sinulle tuttuja. Katsomme eduksesi kokemuksen liiketoiminnan kehittämisestä.
- Haluat varmistaa laadukkaan asiakaskokemuksen jokaisessa tilanteessa.
- Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Olet pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen tuloksentekijä. Haluat menestyä ja olet aidosti kiinnostunut sähköisistä palvelukanavista sekä näiden hyödyntämisestä myyntityössä. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja kentällä olet kuin kotonasi. Rakennat uraasi oman motivaatiosi, tehokkuutesi ja tuloksellisuutesi pohjalta.

Edut

Miksi hakea meille töihin?

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat kasvumme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, erittäin kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme vuosittain vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Lisätiedot

Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään rekrytointikumppanimme Poolian konsultti Sanna Majava, puh. +358207290838.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter