(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Oletko aktiivinen, taitava, sinnikäs ja innostuneen myyntiasenteen omaava, jo hieman myyntitaustaa omaava, nälkäinen tulevaisuuden huippumyyjä? Haluat kartuttaa omaa asiakaskuntaasi ja olet parhaimmillasi uusasiakashankinnassa, mutta samalla pidät ammattitaitoisella otteella huolta myös jo olemassa olevasta asiakaskunnasta. Kommunikoit sujuvasti asiakkaiden kanssa niin suomeksi kuin englanniksi ja nautit asiakastyön tuomista haasteista sekä vuorovaikutustilanteista. Olet innokas oppimaan uutta ja haluat tuntea läpikotaisin edustamasi yrityksen ja sen tuotteet. Etsimme nyt asiakkaallemme Account Manageria.

Työtehtävissäsi

Vastaat uusasiakashankinnan ohella myös olemassa olevien asiakassuhteiden hoidosta. Haluat kasvattaa asiakassalkkuasi ja tehdä aktiivisesti lisämyyntiä. Tavoitteenasi on luoda pitkäkestoisia luottamuksellisia asiakassuhteita. Tuotteet ovat erilaisia elektroniikkapuolen teknisiä ratkaisuja, joiden tarkoituksena on asiakkaiden toiminnan ja kilpailukyvyn tehostaminen. Työpiste sijaitsee Lohjalla, mutta sinulla tulisi olla valmiutta liikkua ympäri Suomen mm. Itä-Suomen alueella.

Odotamme sinulta

Sinulla voi olla tekninen ja/tai kaupallinen koulutus, mutta tehtävässä suoriutumien ei edellytä kuitenkaan teknistä osaamista, koska saat kattavan perehdytyksen tehtävään, tuotteisiin ja palvelukonsepteihin. Sinulla olisi hyvä olla jo aiempaa kokemusta myyntityöstä ja toivomme, että tuot yritykseen tuoreita ja virkistäviä näkökulmia. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat kuunnella asiakasta, jotta pystyt tarjoamaan juuri hänen tarpeisiin soveltuvan ratkaisun.

Tarjoamme sinulle

Vakituisen työsuhteen suoraan asiakasyrityksessämme. Saat käyttöösi mielenkiintoisen tuotevalikoiman ja kattavan perehdytyksen tuotteisiin. Olet osa myynnin tiimiä, jossa sparrataan ja tuetaan toisia matkalla kohti huippumyyntejä. Pääset kehittämään ammattitaitoasi niin teknisellä kuin myyntiin liittyvällä puolella. Samanaikaisesti teet merkityksellistä työtä, jossa tuodaan asiakkaan liiketoimintaan uutta potkua.

Hakuprosessi

Koetko olevamme etsimämme henkilö? Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Laitathan hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta, liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi ja suosittelijoiden yhteystiedot.

Lisätietoja antaa

WorkPower 360° tiimin Rekrytoija Emilia Järvenpää, emilia.jarvenpaa@workpower.fi