(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Täydentävien opintojen keskus (Extension School) on yli 50 asiantuntijan muodostama palveluyksikkö, jonka erityisosaamisalaa ovat kansainvälistymisen edistäminen, digitaaliset oppimisympäristöt, jatkuva oppiminen globaalissa toimintaympäristössä sekä koulutuksen liiketoimintaosaaminen. Kehitämme koulutusta ja toimimme tiiviissä yhteistyössä tiedekuntien ja tutkinto-ohjelmien kanssa.

Haemme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

ASIAKKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan yliopiston täydennyskoulutuksen tarjonnasta yrityksille, organisaatioille ja henkilöasiakkaille, mihin olennaisesti kuuluu täydennyskoulutuksen laaja-alainen myynti. Kehität asiakkuusprosesseja ja täydennyskoulutuksen tuotteistusta yhteistyössä tiedekuntien kanssa. Toimit yrityksille suunnattavien täydennyskoulutusten yhteyshenkilönä. Työparina sinulla on Oulun yliopiston innovaatiokeskuksen (University Innovation Centre) asiakkuuspäällikkö sekä osaava täydennyskoulutustiimimme. Toimit Täydentävien opintojen keskuksen johtoryhmän jäsenenä.

Työssäsi vahvistat koulutusliiketoimintaa ja lisäät yhteistyötä sidosryhmien kanssa hyödyntämällä säännöllisesti vahvoja yritys- ja toimialaverkostojasi. Osaat kertoa yliopistokoulutuksesta luontevasti ja ymmärrettävästi sekä neuvottelet täydennyskoulutustarpeista organisaatioiden kanssa. Seuraat aktiivisesti työelämän osaamistarpeiden kehittymissuuntia ja kehität yliopiston jatkuvan oppimisen toimintamallia yhdessä tiedekuntien kanssa.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • kokemusta koulutusliiketoiminnasta
  • erittäin hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • hyviä verkostoja ja
  • sähköisten järjestelmien, mm. asiakkuudenhallintajärjestelmien sujuvaa käyttöä

Yliopiston toiminnan tuntemus, kansainvälinen liiketoimintaosaaminen ja tohtorintutkinto katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät yliopiston uusiutuvilla kampuksilla Linnanmaalla ja Kontinkankaalla. Voit jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi ammattitaitoisen tiimin tuella ja koulutukset, joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöhön kuuluvat pakettiin.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasolle 11. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustavaa palkanosaa, joka on enintään 50% tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Työsuhde on vakituinen ja siinä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävä alkaa 1.8.2019  tai sopimuksen mukaan.

Haluatko olla mukana vahvistamassa yliopiston yhteistyötä? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmään viimeistään 23.5.2019. Liitä hakemukseesi 1) ansioluettelo (CV), 2) motivaatiokirje, jossa on kuvaus yritysyhteistyön kehittämiseen liittyvästä osaamisestasi, sekä 3) mahdollinen muu liite, jolla haluat osoittaa ansiosi ja kelpoisuutesi tehtävään.

Lisätietoja antaa johtaja Eva Maria Raudasoja, eva.raudasoja(at) oulu.fi tai puh. 040 508 3366.