(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Rastor Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Inspiroidutko asiakastyöstä? Sytytkö asiakkaiden ongelmien ratkaisusta? Vaikuttuuko asiakas sinusta?

Rastor ankkuroituu Pirkanmaalle ja hakee kokenutta

asiakkuuspäällikköä

Vastaat kokonaisvaltaisesti asiakashankinnasta ja asiakassuhteiden kehittämisestä – ja teet tulosta. Olet sielultasi ratkaisumyyjä: sinulle palkitsevinta on päästä win-win-tilanteeseen, jossa voittajia ovat sekä asiakas että palveluntarjoaja. Vastuullesi kuuluu asiakkaan tarpeeseen räätälöityjen valmennusratkaisujen rakentaminen, käynnistäminen sekä laadukas toteutus yhdessä parhaaseen A-ryhmään kuuluvien asiantuntijoidemme kanssa.

Odotamme sinulta

  • näyttöjä asiakashankinnasta sekä ratkaisumyynnistä yritysasiakkaille
  • kokemusta palveluliiketoiminnasta
  • kykyä johtaa asiakkuuksia
  • verkostoja Pirkanmaan yrityspäättäjien kanssa
  • erinomaisia yhteistyö- ja vaikuttamistaitoja
  • sujuvia viestintätaitoja
  • kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn 

Lisäksi näemme etuna kokemuksen valmennus- tai koulutustoiminnasta ja konsultoinnista. Kerrothan hakemuksessasi myös, jos sinulla on kokemusta asiakkaan kannattavaan kasvuun ja tulosparannuksiin tähtäävien palveluratkaisujen konseptoinnista, rakentamisesta ja toteuttamisesta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, jossa pääset kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa ja kasvattamaan omaa osaamistasi. Saat osaavan konsernin ja markkinoinnin tuen sekä modernit työvälineet. Pyöräytämme työsi käyntiin hyvällä perehdytyksellä, jonka jälkeen saat meiltä jatkuvan taustatuen työllesi. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja kattavat henkilöstöedut. 

Työpaikkanasi on Tampereen toimistomme Kalevantiellä.

Kyllä lähtee? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, myy osaamisesi meille ja lähetä hakemuksesi sekä cv:si viimeistään su 19.5.2019 osoitteeseen rekrytointi@rastor.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: aluejohtaja Mika Irenius, puh. 040 552 6294, ma 6.5. klo 15.30–17.00, ti 7.5. klo 10.00–11.00 ja ke 8.5. klo 10.00–11.30.