(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

OP Pudasjärvi on omistaja-asiakkaidensa omistama pankki, jonka kaikessa toiminnassa korostuu voimakkaasti paikallisuus ja ihmisläheisyys. Pankin perustoimialue ja kotipaikka on Pudasjärven kaupunki. OP Pudasjärven palvelut kattavat koko Pudasjärven alueen tarpeet. Omaleimainen ja vahva yhteisömme ansaitsee kaltaisensa pankin: perinteinen, mutta kiinni ajassa. OP Pudasjärvi on markkinaosuudeltaan toimialueensa suurin pankki. 

Haemme pankkiimme

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä pääset hoitamaan pankin yritysasiakassalkkua, mihin olennaisesti kuuluu finanssipalveluiden laaja-alainen myynti sekä asiakassalkun aktiivinen kehittäminen. Vastuullasi on lisäksi riskienhallinnan tehtäviä liittyen luottoriskeihin, operatiivisiin riskeihin ja complianceen.

Sinulta odotamme

Sinulla on yritysasiakasliiketoiminnan ja rahoitusalan osaamisen lisäksi ammattimainen ote myyntiin. Aiempi kokemus pankin alan riskienhallinnan tehtävistä on iso etu, mutta ei pakollinen. Sinulla on tahtoa ja kykyä omaksua uutta sekä kehittää omalta osaltasi toimintaamme.

Me tarjoamme

Meillä saat itsenäisen työtehtävän ja mahdollisuuden monipuolisiin vastuisiin ja tilaisuuden kehittyä oman kiinnostuksesi mukaan. Lisäksi tarjoamme laajat henkilökuntaedut ja työyhteisön, jossa on mukava ja välitön meininki.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tartu tilaisuuteen

Hae tehtävään viimeistään 24.4. mennessä osoitteessa op-careers.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jonne Ivola p. 010 257 1922.