(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Keski-Pohjanmaan Osuuspankki on OP Ryhmään kuuluva aluepankki ja talousalueen johtava paikallinen finanssiyritys. Konttorimme sijaitsevat Kokkolan ja Ylivieskan kaupunkien alueella sekä Evijärvellä ja Teerijärvellä. Pankissamme työskentelee n. 85 pankki-, varallisuudenhoito- ja vakuutusalan ammattilaista.

Haemme Yrityspankkiin  

Asiakkuusasiantuntijaa/Asiakkuuspäällikköä

yritysasiakkaiden rahoitus- ja pankkipalveluihin. Vastaat nimettyjen yritysasiakkuuksien kehittämisestä ja laajan asiakastarjooman hyödyntämisestä sekä huolehdit näiden asiakkuuksien laadusta ja riskienhallinnasta. Asiakkuudet koostuvat pääasiassa pienistä yrityksistä. Kohtaat asiakkaitamme konttoreissamme, puhelimessa ja verkon kautta.

Vastuu- ja tulosalueet:

  • Edustat OP Ryhmää asiakkaaseen päin, pidät yhteyttä ja tarjoat aktiivisesti ratkaisuja asiakkaan eri tarpeisiin.
  • Seuraat aktiivisesti asiakkaiden liiketoimintaympäristön ja kilpailutilanteen kehittymistä.
  • Hallitset yritysrahoituksen ja riskienhallinnan kokonaisuuden sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn vaativassa toimintaympäristössä.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta sekä tavoitteellista työskentelyotetta. Toimit joustavasti osana työyhteisöä ja olet yhteistyökykyinen sekä motivoitunut uuden oppimiseen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Haluat tuottaa asiakkaillemme erinomaisia asiakaskokemuksia ja tuot omalla positiivisella asenteellasi lisäarvoa työyhteisöömme.

Aikaisempi kokemus finanssialalta, tehtävään soveltuva koulutus sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Anssi Ala-Kopsala p. 040 5053157 ja yrityspankinjohtaja Pekka Haapakoski p. 044 7707715.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi OP:n Uramahdollisuudet -sivuston op-careers.fi kautta 19.4.2019 mennessä.