(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
WWF Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019

WWF Suomi hakee yritysyhteistyötiimiinsä vahvistukseksi

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

jolla on voimakas tarve tehdä jotakin merkittävää luonnon hyväksi.

WWF kannustaa yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa tavalla, joka on hyväksi ympäristölle ja ihmisille. Yhteistyössä yritysten kanssa voimme saavuttaa suojeluvoittoja, jotka eivät olisi muulla tavoin mahdollisia. Lisäksi yritykset tukevat WWF:n toimintaa taloudellisesti ja yhteisin viestintätoimenpitein.

Haemme asiakkuuspäällikköä, jonka tehtäviin kuuluu uusien royalty-kumppanuuksien solmiminen ja toteuttaminen, yrityslahjoitukset ja näiden konseptien kehittäminen edelleen. Lisäksi asiakkuuspäällikkö vastaa WWF:n verkkokaupan valikoimasta ja markkinoinnista. Lisätietoa WWF:n yritysyhteistyön muodoista: https://wwf.fi/vaikuta-kanssamme/yhteistyo-yritysten-kanssa/yhteistyomuodot/

Asiakkuuspäällikkö työskentelee WWF:n yritysyhteistyötiimissä ja toimii läheisessä yhteistyössä WWF:n suojeluohjelmien, viestinnän ja yksityisvarainhankinnan kanssa.

Odotamme sinulta:

  • näkemystä ja intohimoa kehittää ja toteuttaa WWF Suomen royalty-kumppanuuksia ja yrityslahjoituskonsepteja
  • vahvaa työkokemusta yritysvarainhankinnasta tai tuotemarkkinoinnista ja kumppanuuksien hankkimisesta ja hoitamisesta
  • työhön soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • suunnitelmallista, itsenäistä ja innostunutta työskentelyotetta
  • kykyä koordinoida useita samanaikaisia kumppanuuksia ja hankkeita
  • hyvää esiintymistaitoa ja yhteistyökykyisyyttä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Perehtyneisyys ympäristökysymyksiin on tehtävässä vahvuus.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, merkityksellisen ja innostavan työn WWF Suomessa. WWF ja Panda-brändi on tunnettu ja arvostettu.

Teet töitä toimistossamme Helsingin Sörnäisissä. Työ on vakituinen ja kokopäivätoiminen. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera ja CV:si sähköpostin yhtenä liitteenä viimeistään 1.4.2019. osoitteeseen rekrytointi@wwf.fi. Aiheeksi postiin ”Asiakkuuspäällikkö”.

Tehtävästä saa puhelimitse lisätietoa yritysyhteistyön johtaja Kati Malmelinilta, puh. 040 500 5485 tai sähköpostitse kati.malmelin@wwf.fi