(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Haemme

Asiakkuuspäällikköä

laaja-alaiseen ratkaisumyyntiin yritysrahoitukseen hoitamaan Riihimäen konttorin asiakaskantaa. Tehtävässäsi palvelet yritysasiakkaita rahoitukseen liittyvissä tarpeissa sekä hoidat asiakaspalvelua kokonaisvaltaisesti niin konttorissa, puhelimessa kuin digitaalisten kanavien kautta.

Oikean osaajan tunnusmerkit

Vakuutat asiakkaat osaamisellasi ja hyvillä vuorovaikutustaidoillasi. Tunnistat asiakkaan tarvitsemat kokonaisratkaisut ja tarjoat palveluitamme laaja-alaisesti. Tavoitteesi on tuottaa erinomainen palvelukokemus jokaisessa kohtaamisessa. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä osaamista ja kokemusta finanssialalta. Olet valmis panostamaan omaan kehittymiseesi tulevaisuuden tarpeiden mukaan.

Mitä tarjoamme sinulle

Pääset työskentelemään OP Ryhmään kuuluvassa menestyvässä aluepankissa yhdessä finanssialan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme haasteellisen, itsenäisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, joka antaa sinulle mahdollisuuden käyttää osaamistasi laajasti ja voit vaikuttaa myös tehtävääsi ja tehtäväsisältöön. Hyvä työilmapiiri on meidän käyntikorttimme.

Tästä eteenpäin

Haluatko tietää lisää tehtävästä tai meistä? Asiakkuuspäällikkö Ville Immonen vastaa mielellään kysymyksiisi. Villen tavoitat to 14.3. klo 10–11.30 ja ma 18.3. klo 14–15.30 numerosta 050 364 0887.

Lähetä hakemuksesi 21.3.2019 mennessä OPn uramahdollisuudet -sivuston kautta.