(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Pihlajalinna

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Pihlajalinna Kaakkois-Suomen alue hakee

Asiakkuuspäällikköä

Pihlajalinnan liiketoiminnan ydin Kaakkois-Suomen alueella on työterveyshuollossa ja lääkärikeskuksissa ja toiminta jatkaa kasvuaan. Haemme tiimiimme asiakkuuspäällikköä vastaamaan alueen suurasiakkaista työterveydessä, ulkoistuksista ja asiakaskokemuksesta. Sinun toimipisteesti sijaitsee Kouvolassa, vaikkakin työskentelyalueesi on Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Päijät-Hämeen alueilla.

Tässä monipuolisessa ja haastavassakin tehtävässä koordinoit asiakaskohtaamisia ja solmit pitkäaikaisia sidoksia asiakkaan avainhenkilöihin. Uusasiakashankinnassa ja kilpailutuksissa tuet myyntiorganisaatiota olemalla mukana sopimusneuvotteluissa ja toimimalla projektipäällikkönä uusien asiakkuuksien haltuunotossa. Alueellisesti olet myös mukana kehittämässä ja hallinnoimassa asiakaskokemusta ja asiakkuusohjelmia. Asiakkuuspäällikkö ohjaa ja kehittää tiimien toimintaa tavoitteiden mukaiseen suuntaan yhä paremman asiakaspalvelun saavuttamiseksi. Tämän varmistamme kehittämällä palveluratkaisujamme asiakkaan tarpeisiin koko ajan. Lisäksi tehtäviin kuuluvat muun muassa asiakasraportointi ja budjetointi sekä palauteprosessien koordinointi.

Olet hakemamme henkilö, jos osaat kuunnella asiakkaan tarpeita ja poimia kokonaisuuden kannalta olennaiset asiat. Oma-aloitteisena tyyppinä otat asiat haltuun ja viet suunnitelmat käytäntöön itsenäisesti ja systemaattisesti. Järjestelmällisyys onkin sinulle tärkeää ja pidät langat käsissäsi paineen ja aikataulujen alla. Koska kehitymme ja kasvamme koko ajan, on ennakkoluuloton suhtautuminen uusiin asioihin ja toimintatapoihin välttämätöntä.

Tehtävässä menestymisen eduksi on aikaisempi työkokemus terveydenhuoltoalalta ja/tai HR-puolen tuntemus. Korkeakoulututkinto tai yliopistotasoinen koulutus on hyödyksi. Nykyaikaiset esitysvälineet ja presentaatioiden tekeminen sekä esimerkiksi somen käyttö on sinulle enemmän kuin luontevaa.

Jos siis olet kiinnostunut koordinoinnista, kehittämisestä ja omaat hyvät neuvottelutaidot, olet varmasti oikea henkilö tähän tehtävään. Tarjoamme monipuolisen ja voimakkaasti kasvavan toimintaympäristön ja mukavat työkaverit. Pihlajalinna Kaakkois-Suomen asiakkuuspäällikkönä tulet varmasti viihtymään!

Laita hakemus palkkatoiveineen tulemaan mahdollisimman pian ja viimeistään 28.2.2019 mennessä osoitteessa www.personnel.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ari Ripatti, p. 044 7340350.