(Poistunut julkaisusta)

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ
Kinnarps Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Oletko kiinnostunut työympäristöistä ja työhyvinvoinnin parantamisesta? Haluatko auttaa asiakkaita toteuttamaan luovia, monipuolisia ja tuottavia sisustusratkaisuja?

Haemme joukkoomme Helsinkiin aktiivista asiakkuuspäällikköä. Vastaat omalla osaamisellasi ja aktiivisuudellasi Kinnarps-ratkaisujen tunnettuuden lisäämisestä pääkaupunkiseudun yrityskentässä. Olet konsultoivan otteen omaava myynnin osaaja, joka toimii lähellä asiakasta. Omaat hyvän sisustussilmän ja hahmotat tiloja ja niiden mahdollisuuksia. Hankit uusia asiakkuuksia sekä hoidat ja kehität niitä. Vastaat itsenäisesti tarjousten laatimisesta, toimituksista sekä huolehdit sopimusten toteutuksesta onnistuneesti. Monipuoliseen vastuualueeseesi kuuluu Kinnarps-sisustusratkaisujen, -palveluiden ja -tuotteiden tarjoaminen ensisijaisesti toimistotiloihin.

Sinulla on soveltuvan koulutuksen lisäksi kokemusta BtoB-myynnistä. Työskentelytapaasi kuvaavat oma-aloitteisuus, suunnitelmallisuus ja asiakaslähtöisyys. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta myös aitoa kiinnostusta niin toimialaa kuin asiakkaiden liiketoimintaa kohtaan, halua menestyä sekä motivaatiota kehittyä myyntityössä. Ymmärrät työympäristön merkityksen henkilöstön viihtyvyyden ja saavutettujen tulosten mahdollistajana. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaskohtaamisissa olet yhteistyökykyinen ja vakuuttava.

Tarjoamme modernin ja ergonomisen työympäristön sekä innovatiivisten ja laadukkaiden tuotteiden lisäksi osaavan ja mukavan työtiimin sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Kinnarpsilla olet mukana eturintamassa viemässä viestiä siitä, miten ja millaisessa ympäristössä työtä tehdään nyt ja tulevaisuudessa.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 20.2. osoitteessa www.mercuriurval.fi viitteellä FI-13745. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Eveliina Sainio, puh. 040 637 0889, tavoitettavissa 13.2./14.2./19.2. sekä eveliina.sainio@mercuriurval.com.