(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
LähiTapiola Kaakkois-Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Haussa nyt LähiTapiola Kaakkois-Suomeen

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

Asiakkuuspäällikön tehtäviin kuuluu uusien yritysasiakkaiden hankinta, oman asiakassalkun asiakkuuksien tavoitteellinen kehittäminen ja sidosryhmäyhteistyö. Toimit osana ammattitaitoista tiimiä, jonka avulla toteutat omat myynti- ja tulostavoitteesi.  

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Paikallisen yrityselämän tuntemus sekä näyttö menestyksekkäästä asiakkuuksien hoitamisesta ja myynnistä katsotaan eduksesi. Työ edellyttää liikkumista Etelä-Karjalan alueella ja oman auton käyttöä.   

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja palkitsevan työn, jossa saat myös mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä yritysvakuuttamisen ammattilaiseksi. Saat käyttöösi kilpailukykyiset tuotteet, perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin sekä tuloksiin sidotun palkan. Saat tueksesi suuren ja vakavaraisen yhtiöryhmän osaamisen ja mahdollisuudet.  

 

Hae tehtävään 18.2.2019 mennessä täyttämällä hakulomake täällä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Esa Kallio, esa.kallio@lahitapiola.fi, puh. 040 090 5453. Tiedustelut puhelimitse tiistaina 5.2. klo 9-11 ja torstaina 7.2. klo 14-16. 

Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Trafi tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK). Tehtävään valittavan henkilön tulee myös täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset, ja tämä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.