(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
LähiTapiola Uusimaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

LähiTapiola Uusimaa hakee nyt Keski-Uudenmaan alueelle

Asiakkuuspäällikköä

Asiakkuuspäällikön tehtäviin kuuluu uusien yritysasiakkaiden hankinta, oman asiakassalkun asiakkuuksien tavoitteellinen kehittäminen ja sidosryhmäyhteistyö. Toimit osana ammattitaitoista tiimiä, jonka avulla toteutat omat myynti- ja tulostavoitteesi.  

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Paikallisen yrityselämän tuntemus sekä näyttö menestyksekkäästä asiakkuuksien hoitamisesta ja myynnistä katsotaan eduksesi. Työ edellyttää liikkumista alueyhtiön alueella ja oman auton käyttöä.  

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja palkitsevan työn, jossa saat myös mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä yritysvakuuttamisen ammattilaiseksi. Tarjoamme kilpailukykyiset tuotteet, perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin sekä tuloksiin sidotun palkan. Saat tueksesi suuren ja vakavaraisen yhtiöryhmän osaamisen ja mahdollisuudet. 

Lisätietoja tehtävästä antavat myyntijohtaja Sari Hakala, puh. 040 564 0250 ja liiketoimintajohtaja Timo Rajala, puh. 040 731 1622 tiistaina 5.2. klo 12-15 ja perjantaina 8.2. klo 12-15.

Hae tehtävää tällä hakulomakkeella 15.2.2019 mennessä. 

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan ennen lopullista valintapäätöstä. Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset ja tämä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.