(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Haemme nyt vakituiseen tehtävään

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan yliopiston ja yritysten välisestä yhteistyöstä sekä sen kehittämisestä yhdessä tutkijoiden kanssa. Työssäsi vahvistat ja lisäät yhteistyötä erityisesti kansainvälisten toimijoiden kanssa ja hyödynnät säännöllisesti vahvoja yritys- ja toimialaverkostojasi. Osaat kertoa tutkimuksesta luontevasti ja ymmärrettävästi sekä neuvottelet yritysten kanssa yliopiston tutkijoiden mielenkiintoisista tutkimusaihioista.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, tohtorintutkinto on eduksi
  • Kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta
  • Erittäin hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Hyviä verkostoja ja verkostoitumistaitoja
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
  • Yliopiston toiminnan tuntemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät yliopiston uusiutuvilla kampuksilla Kontinkankaalla ja Linnanmaalla. Voit jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi ammattitaitoisen tiimin tuella ja koulutukset, joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöhön kuuluvat pakettiin.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasolle 11. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustavaa palkanosaa, joka on enintään 50% tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Työsuhde on vakituinen ja siinä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Haluatko olla mukana vahvistamassa yhteistyötä? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmään viimeistään 1.2.2019. Liitä hakemukseesi 1) ansioluettelo (CV), 2) motivaatiokirje, jossa on kuvaus yritysyhteistyön kehittämiseen liittyvästä osaamisestasi, sekä 3) mahdollinen muu liite, jolla haluat osoittaa ansiosi ja kelpoisuutesi tehtävään.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja antaa innovaatioasiamies Pekka Räsänen, pekka.rasanen(at)oulu.fi tai puh. 029 448 8058 (tavoitettavissa ma, to, pe klo 14-16) tai vararehtori Arto Maaninen, puh. 029 448 4084.