(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Pohjois-Hämeen OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Haemme nyt Keuruun konttoriimme

Asiakkuuspäällikköä

Etsimme joukkoomme positiivista ja innostunutta pankkitaitajaa, joka haluaa toimia näkyvänä OP:n edustajana Keuruulla. Arvostamme laaja-alaista osaamista pankkityöstä, mutta tärkeintä on se, että olet ulospäinsuuntautunut, viihdyt ihmisten kanssa ja tykkäät myös jalkautua konttorista asiakkaiden luokse sekä tapahtumiin. Olet halukas kehittämään Keuruun konttorimme toimintaa ja sinulle sopivat joustavat työajat, myös virka-ajan ulkopuolella. Itsenäinen työskentely osana tiimiä, oman ajankäytön hallinta sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyys ovat edellytyksiä tehtävässä onnistumiselle. Eduiksesi voidaan laskea aikaisemmat tulokselliset onnistumiset myyntityössä ja uusasiakashankinnassa, neuvottelutaidot sekä paikallisen yritystoiminnan tuntemus.

Tehtävä pitää sisällään niin asiakastyötä rahoituksen ja sijoituksen parissa kuin markkinointitehtäviäkin. Valittavan henkilön osaaminen ja kokemus määrittävät tarkemman tehtävänkuvan. Tarjoamme sinulle monipuolisen, vakinaisen ja täyspäiväisen tehtävän innostavassa ja kehittyvässä työympäristössä mukavien kollegoiden kanssa. Tukenasi työssäsi sinulla ovat työkavereiden lisäksi OP:n loistavat tuotteet. Tarjoamme sinulle myös OP Ryhmän kilpailukykyiset edut.

Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa myyntijohtaja Paula Berggren puh. 010 256 8954, paula.berggren@op.fi.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 30.11. OP:n Ura -sivuston kautta osoitteessa op-careers.fi.