(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
WWF Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

WWF hakee yritysyhteistyötiimiinsä vahvistukseksi

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

jolla on vahva kokemus yritysten asiantuntijapalveluiden myynnistä, ja joka on perehtynyt ympäristövastuukysymyksiin. Tehtävä on määräaikainen, ja kestää kaksi vuotta.

WWF kannustaa yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa tavalla, joka on hyväksi ympäristölle ja ihmisille. Yhteistyössä yritysten kanssa voimme saavuttaa suojeluvoittoja, jotka eivät olisi muulla tavoin mahdollisia. Lisäksi yritykset tukevat WWF:n toimintaa taloudellisesti ja yhteisin viestintätoimenpitein.

Haemme asiakkuuspäällikköä, jonka tehtäviin kuuluu uusien yritysyhteistyökumppanuuksien solmiminen ja koordinointi, yritysvarainhankinta sekä Green Office -ympäristöjärjestelmän myyminen. Lisätietoa WWF:n yritysyhteistyömuodoista: https://wwf.fi/vaikuta-kanssamme/yhteistyo-yritysten-kanssa/yhteistyomuodot/

Asiakkuuspäällikkö työskentelee WWF:n yritysyhteistyötiimissä ja toimii läheisessä yhteistyössä WWF:n suojeluohjelmien ja viestinnän kanssa.

Odotamme sinulta työhön soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vahvaa työkokemusta asiantuntijapalveluiden myynnistä ja asiakkuuksien hallinnasta. Lisäksi toivomme perehtyneisyyttä ympäristövastuun kysymyksiin, hyvää esiintymistaitoa sekä yhteistyökykyisyyttä. Edellytämme lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.

Teet töitä toimistossamme Helsingin Sörnäisissä. Työ on kokopäivätoiminen. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja ne jatkuvat vuoden 2020 loppuun saakka.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera ja CV:si sähköpostin yhtenä liitteenä viimeistään 21.11. osoitteeseen rekrytointi@wwf.fi. Aiheeksi postiin ”Asiakkuuspäällikkö”.

Tehtävästä saa puhelimitse lisätietoa yritysyhteistyön johtaja Kati Malmelinilta, puh. 040 500 5485 tai kati.malmelin@wwf.fi.

Lisätietoja WWF:stä: wwf.fi