(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Knauf Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Kannattavan kasvun vahvistamiseksi haemme asiakkuuspäällikköä vahvistamaan laasti- ja tasoiteliiketoimintaamme. Vahvuutemme on alan johtavat tuotteet ja menetelmät ammattilaisten tarpeisiin.

Toimenkuvasi

Asiakkuuspäällikkönä vastaat Knaufin laasti- ja tasoitemyynnistä jälleenmyyjä- sekä ammattiasiakkaille. Alueenasi on pääasiallisesti eteläinen Suomi, mutta tarvittaessa liikut myös laajemmalla alueella. Aktiivisella ja yrittäjämäisellä otteella yhdessä muun tiimin kanssa kehität olemassa olevia asiakassuhteita ja teet uusasiakashankintaa. Ymmärrät eri sidosryhmien tärkeyden arvoketjussa ja olet proaktiivinen tekijä. Tehtävässä raportoit osaston myyntipäällikölle.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta näyttöjä tuloksellisesta ja pitkäjänteisestä myyntityöstä sekä halua kehittyä työssä. Arvostamme kokemusta rakennusteollisuudesta joko kaupan, tai urakoinnin puolelta. Tasoitealan perustuntemus on edelletys työssä menestymiseen.

Koulutuksesi

Tehtävään soveltuva koulutus on joko rakennus- tai kaupalliselta alalta tai muulla tavoin hankittu vastaava osaaminen. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää englannin kielen perusosaamista, MS Office- työkalujen hallintaa sekä matkustusvalmiutta pääasiassa kotimaassa; toki koulutuksia ja kokouksia saattaa olla myös ulkomailla.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen sekä monipuolisen työn voimakkaasti kasvavalla toimialla. Työterveyshuolto-, liikunta- sekä lounasedut ovat osa työsuhdettasi. Asiakkuuspäällikölle kuuluu myös vapaa autoetu sekä motivoiva palkitsemisjärjestelmä.

Voit tehdä töitä myös kotoa käsin, joten konttorisi voi sijaita joustavasti Tampereelta etelään.

Lisätietoja tehtävästä antaa 6.11. klo 12-1330 ja 13.11. klo 13.30-16 rekrytointipartnerimme, CV Groupin seniorikonsultti Jaana Ylipaavalniemi, p. 044 9780202. Odotamme hakemustasi ja ansioluetteloasi 18.11.2018 mennessä osoitteeseen jaana.ylipaavalniemi@cvgroup.fi. Merkitse otsikoksi ”Asiakkuuspäällikkö”.