(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Haemme HSY:n asiakaspalveluun Ilmalaan

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

Asiakkuuspäällikön päätehtävänä on vastata nimettyjen yritysasiakkaiden palvelun tuottamisesta, organisoinnista sekä koordinoinnista. Vastaat erityisasiakkaiden palvelusta ja sen kehittämisestä sekä toimit erityisasiakkaiden yhteyshenkilönä HSY:ssä. Tavoitteenamme on palvella segmentoituja yritysasiakkaitamme entistäkin paremmin.

Sinulla on tehtävään soveltuva, alempi korkeakoulututkinto tai vaihtoehtoisesti merkittävä ja laaja kokemus vastaavista työtehtävistä, kuten kokemusta yritysmyynnistä. Edellytämme asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta, kehittämishalua, aktiivista palveluasennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Pääset tekemään monipuolista ja haasteellista asiakastyötä. Saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti verkostoituen HSY:n yksiköiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun ja lounas- ja virikesetelit. Meillä on käytössä etätyömahdollisuus.

Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelujohtaja Tuija Loppi-Hakamäki, 3.10.2018 kello 10.00-11.00, puh. 040-560 0223.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 14.10.2018 klo 15.00 mennessä.