(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Haemme nyt joukkoomme erinomaiset neuvottelutaidot hallitsevaa

Asiakkuuspäällikköä 

asiantuntevaan yritystiimiimme.

Asiakkuuspäällikön tehtäviin kuuluu uusien yritysasiakkaiden hankinta, oman asiakassalkun asiakkuuksien tavoitteellinen kehittäminen ja sidosryhmäyhteistyö. Toimit osana ammattitaitoista tiimiä, jonka avulla toteutat omat myynti- ja tulostavoitteesi. 

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Paikallisen yrityselämän tuntemus sekä näyttö menestyksekkäästä asiakkuuksien hoitamisesta ja myynnistä katsotaan eduksesi. Työ edellyttää liikkumista alueyhtiön alueella ja oman auton käyttöä.  

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja palkitsevan työn, jossa saat myös mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä yritysvakuuttamisen ammattilaiseksi. Tarjoamme kilpailukykyiset tuotteet, perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin sekä tuloksiin sidotun palkan. Saat tueksesi suuren ja vakavaraisen yhtiöryhmän osaamisen ja mahdollisuudet.   

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Lauri Väänänen p. 0400 575 061, lauri.vaananen@lahitapiola.fi. 

Lähetäthän hakemuksesi tällä hakulomakkeella 30.09.2018 mennessä
 

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan ja henkilön tulee esittää todistus huumausainetestistä ennen lopullista valintapäätöstä. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Työnantaja kouluttaa ja hakee oikeudet. Trafi tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK). Valittavan henkilön tulee täyttää hyvämaineisuusvaatimukset, joita laki vakuutusten tarjoamisesta edellyttää.