(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme Helsinkiin ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan koko Uudenmaan Teollisuuden myynnistä ja rekrytoinnista. Olemme innostava, välittävä ja energinen tiimi, joka koostuu HR- ja myyntialan asiantuntijoista. Meillä WorkPowerilla vallitsee avoin ja kunnioittava ilmapiiri, jossa on tilaa uusille ideoille ja ajatuksille.

Tehtävässäsi

Toimit tiimisi esimiehenä. Tiimissä toimii 3-6 henkilöä. Vastaat olemassa jo olevien n. 40 asiakkaan palvelusta ja hankit niitä lisää. Asiakkaiden edun ajattelu on sinulle sydämenasia.

Työnkuvaasi sisältyy asiakassuhteiden sekä kumppanuuksien rakentamista ja kehittämistä. Tulet viettämään paljon aikaa asiakkaiden luona toteuttamassa erilaisia henkilöstöratkaisuja. Tiimisi välittää osaajia esim. metalli-, elintarvike-, kunnossapito- ja kemianteollisuuden eri tehtäviin. Vastaat tiimin tuloksista ja johdat toimintaa omalla esimerkilläsi.  Uskot valmentavaan johtamistapaan, jossa vastuuta ja valtaa annetaan ja otetaan. Otat oppia pulmatilanteista ja virheistä. Pääset mukaan valtakunnalliseen Teollisuuden toimialatiimiin, jossa pääset vaikuttamaan siihen mihin suuntaan ja millä keinoin toimintaamme kehitämme.

Edellytämme, että sinulla on jo olemassa kontaktiverkostoa tulevaan asiakaskuntaasi. Kokemus B2B-myynnistä, erityisesti rekrytointialan B2B-myynnistä katsotaan eduksesi. Toivomme sinulta alaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Toivomme sinulta

Luonteeltasi olet toimeen tarttuva ja viihdyt ihmisten parissa. Olet neuvottelutilanteessa kuin kala vedessä ja verkostoituminen on sinulle luontaista. Sinussa on sopivasti karismaa sekä voitontahtoa.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi monin eri tavoin. Upea työyhteisö on apunasi ja tukenasi. Meillä henkilöstö on tärkein voimavara, josta huolehdimme. Työhyvinvointikyselyjen tulokset puhuvat puolestamme. Maksamme kiinteän kuukausipalkan ja 3kk välein bonusta, joka riippuu tiimisi tuloksista.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä ja koet olevasi siihen sopiva henkilö, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 24.9.2018 mennessä järjestelmämme kautta. Haastattelut aloitamme heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja 

Toimitusjohtaja Anja Pajala, 050 406 6712 tai anja.pajala@workpower.fi