(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Yara Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Lisätietoja yksiköstä

Yara Crop Nutrition Suomi vastaa lannoitteiden myynnistä ja markkinoinnista ja se kuuluu Yaran Nordic -yksikköön muiden Pohjoismaiden ja Baltian alueen kanssa. Yara on Suomessa markkinajohtaja ammattikäyttöön tarkoitetuissa lannoitteissa. Toimintamme perustuu viljelijäkeskeisiin ratkaisuihin, joissa YaraMila-, YaraBela-, YaraVita- ja YaraLiva-tuotteiden ohella viljelijälle tarjotaan tutkimukseen perustuvat suositukset ja osaaminen. Lisäksi Yara Smart Farming –ratkaisut kokoavat täsmäviljelyteknologiat ja muut digitaaliset palvelut yhdeksi tarjoamaksi.

Crop Nutrition Suomen markkina on jaettu viiteen myyntialueeseen. Haemme nyt Keski-Suomen alueelle

Asiakkuuspäällikköä

Vastuut

  • Vastaat oman myyntialueesi Yaran tuoteryhmien myynnistä yhteistyössä oman alueesi maatalouskauppojen kanssa
  • Osallistut aktiivisesti Suomen myynti- ja markkinointitiimin toimintaan ja vastaat oman myyntialueesi toimintasuunnitelmasta ja raportoinnista
  • Vastaat ja kehität viljelijäyhteistyötä omalla alueellasi

Edellytykset

  • Maatalousalan koulutus, esim. MMM tai agrologi
  • Muutaman vuoden työkokemus soveltuvista tehtävistä maatalousalalta
  • Olet myyntihenkinen, kykenet työskentelemään itsenäisesti, olet aloitteellinen ja yhteistyökykyinen
  • Ymmärrät asiakkaiden liiketoimintaa, sen mahdollisuuksia ja tarpeita
  • Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen, ruotsin ja englannin kielen taito
  • Sinulla on erinomaiset tietotekniset taidot (MS Office ym.) ja käytät luontevasti sosiaalisen median välineitä ammatillisen sisällön viestinnässä

Lisätietoja

Tehtävä edellyttää valmiutta matkustamiseen. Kotimaan myynnin keskeisiä toimipaikkoja ovat Espoon toimisto Leppävaarassa sekä Kotkaniemen koetila Vihdissä. Keski-Suomen toimialueen sisällä sijaitsee myös Siilinjärven toimipaikka. Oma toimipiste voi sijaita joustavasti myyntialueella.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan nettisivujemme kautta osoitteessa www.yara.com/careers 14.8.2018 mennessä.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Sales Manager Marko Toimela lomakauden jälkeen 6.8. alkaen p. 0500-598072 tai jätä soittopyyntö sähköpostitse marko.toimela@yara.com.