(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
LähiTapiola-ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Tehtävän kuvaus

Etsimme aktiivista asiakkuuspäällikköä LähiTapiola Uusimaan yritysmyyntiin itä- ja keski-uusimaalle. Yksikkömme vastaa LähiTapiola Uusimaan yritysten hankinnasta ja asiakassuhteiden hoitamisesta. Asiakkuuspäällikön tehtäviin kuuluu uusien yritysasiakkaiden hankinta, oman asiakassalkun asiakkuuksien tavoitteellinen kehittäminen ja sidosryhmäyhteistyö. Toimit osana ammattitaitoista tiimiä, jonka avulla toteutat omat myynti- ja tulostavoitteesi.

Odotamme sinulta

tehtävään soveltuvaa koulutusta, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Paikallisen yrityselämän tuntemus sekä näyttö menestyksekkäästä asiakkuuksien hoitamisesta ja myynnistä katsotaan eduksesi. Työ edellyttää liikkumista alueyhtiön alueella ja oman auton käyttöä. Molempien kotimaisten kielten hallinta myös edesauttaa omien tavoitteittesi saavuttamisessa.

Tarjoamme

mielenkiintoisen, haastavan ja palkitsevan työn, jossa saat myös mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä yritysvakuuttamisen ammattilaiseksi. Tarjoamme kilpailukykyiset tuotteet, perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin sekä tuloksiin sidotun palkan. Saat tueksesi suuren ja vakavaraisen yhtiöryhmän osaamisen ja mahdollisuudet.

LähiTapiola-ryhmä on dynaaminen, kehittyvä, 100%:sti asiakkaidensa omistama yhtiö, joka toimii paikallisesti 20 alueyhtiönsä kautta. Tarjoamme näköalapaikan turvallisuuden, terveyden ja talouden parissa. LähiTapiola Uusimaan kotipaikka on Porvoo, ja palveluksessamme työskentelee n. 120 finanssialan ammattilaista.

Lisätietoja antaa

Liiketoimintajohtaja Timo Rajala puh. 040 731 1622, parhaiten tavoitettavissa 17.5 ja 24.5 kello 14-16.
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti.

Lähetä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella.