(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Oy Importante Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Kiehtooko sinua työskentely hauskassa ja värikkäässä lelumaailmassa? Innostutko käärimään hihasi ja tarttumaan monipuolisiin tehtäviin iloisin mielin?

Haemme nyt pieneen mutta sitäkin mukavampaan tiimiimme

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on varmistaa, että jälleenmyyjiemme leluhyllyistä löytyy kattava valikoima edustamiamme tuotteita ympäri vuoden. Valmistelet asiakkaille kaksi kertaa vuodessa tarjoukset koko leluvalikoimasta. Tunnet asiakkaasi ja osaat tarjota heille sopivia tuotevalikoimia. Käyt säännöllisesti tapaamassa asiakkaita ja tutustumassa myymälöihin sekä kutsut asiakkaita tutustumaan lelunäyttelyymme Lauttasaareen.

Lelunäyttelymme on toimitilamme sydän. Sieltä löytyvät niin klassikot kuin uutuudet selkeästi esille aseteltuina ja kokeiltavina. Osallistut omalta osaltasi näyttelymme suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon. Ajoittain apuasi tarvitaan myös varastossamme, jolloin saat vastapainoa istumatyölle esim. kuorman vastaanottamisen tai lelulaatikoiden pakkaamisen merkeissä.

Kerran vuodessa matkustamme koko tiimin voimin useamman päivän lelumessuille Nürnbergiin Saksaan. Siellä tutustumme päämiestemme tarjontaan ja uutuuksiin sekä tapaamme asiakkaita. Kun olet päässyt vauhtiin työssäsi, pääset jatkossa osallistumaan myös ostotoimintoihin.

Odotamme sinulta aitoa asiakaspalveluasennetta ja myyntisuuntautuneisuutta. Teet työtäsi suurella sydämellä ja sitoutuneesti. Pidät hyvää huolta niin suurista ketjuasiakkaista kuin pienistä lelukauppiaista huomioiden asiakkaiden erilaiset tarpeet ja toiveet. Työyhteisön jäsenenä olet avoin, joustava ja yhteistyökykyinen. Kanssasi on mukava työskennellä ja vahvistat omalta osaltasi positiivista ilmapiiriä. Työkokemuksesi voi olla esim. kaupan alalta. It-taitosi ovat ajan tasalla ja hallitset mielellään suomen lisäksi englannin kielen. Asiakaskäyntejä varten toivomme, että sinulla on auto käytössäsi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän vakaassa perheyrityksessä sekä mahdollisuuden oppia ja kehittyä lelualalla. Lisäksi tarjolla on ammattitaitoisen tiimin tuki sekä tekemisen iloa viihtyisässä ilmapiirissä. Työsuhde on vakituinen ja alkaa syksyllä 2018.

Kiinnostuitko? Voit hakea tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV:si 27.5.2018 mennessä sivuillamme www.personnel.fi / Asiakkuuspäällikkö, Importante Oy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin konsultti Heidi Tuomikorpi p. 043-824 3261.