(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Haemme vahinkovakuutuksen yritysasiakkaiden liiketoiminta-alueelle Pohjois-Savoon (Kuopio, Iisalmi, Varkaus) vakituiseen työsuhteeseen asiakkuuspäällikköä.

Asiakkuuspäällikkö, Pohjois-Savo (Kuopio, Iisalmi, Varkaus)

Asiakkuuspäällikkönä tapaat yrittäjiä ja yritysten päätöksentekijöitä kartoittaen heidän toimintaansa ja tarpeitaan. Toimit tiiviissä yhteistyössä pankin kanssa varmistaen asiakkaan kokonaisvaltaisen palvelun. Teet kauppaa yritysten kanssa vahinkovakuutuksista, terveyspalveluista sekä henki- ja eläkevakuutuksista ja kartoitat aktiivisesti tarpeita muille OP:n palveluille.

Sinulla on kokemusta tuloksellisesta, itsenäisestä myyntityöstä ja asiakkuuksien hoitamisesta. Olet hyvä neuvottelemaan ja verkostoitumaan. Näet toiminnassasi mahdollisuuksia etkä esteitä sekä teet asiakkaaseen vaikutuksen ulospäin suuntautuneella, innovatiivisella ja positiivisella asenteellasi. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, osaat kuunnella asiakasta ja sitoudut työhösi pitkäjänteisesti.

Näitä odotamme sinulta: 

  • selkeää taitoa ja aitoa intohimoa myyntiä kohtaan
  • asiakaspalvelukokemusta
  • kaupallista koulutusta (merkonomi, tradenomi tai vastaava)
  • paikallisen liike-elämän tuntemus ja paikallistuntemus luetaan eduksi
  • vahvaa kokemusta yritysvakuuttamisesta sekä ammattiliikenteen vakuuttamisesta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän. Tukena sinulla on vahva brändi ja innostava työyhteisö sekä alan parhaat osaajat.

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntijohtaja Jukka Viljakainen tiistaina 15.5.2018 sekä torstaina 17.5.2018 klo 8-10 puh. 0400 417 493 tai jukka.viljakainen(at)op.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää Uramahdollisuudet sivun kautta viimeistään 20.5.2018.