(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Fresh Servant Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Oletko valmis tarttumaan hetkeen ja uusiin haasteisiin? Etsimme kasvavaan yritykseemme ihmisiä, jotka innostuvat kehittämisestä, oppimisesta ja ovat mukana oman roolinsa kautta täyttämässä asiakaslupauksiamme. Haemme myyntitiimimme kahta

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

Keski-Suomen ja Kanta Hämeen alueille vastaamaan päivittäistavarakaupanasiakkaistamme. Asiakkuuspäällikön tehtävässä pääset konkreettisesti tuomaan asiakkaillemme aina jotain uutta ja aina jotain hyvää heidän tuoretuotteiden valikoimaan. Tehtävässäsi vastaat omalle alueelle asetettujen myyntitavoitteiden saavuttamisesta sekä euroissa että kontaktimäärissä. Myyntiä toteutamme sekä myyntijakso että vuositason suunnittelulla. Myynti on meillä tiimityötä ja sinulla tässä apuna mm. asiakaspalvelumme.

Odotamme sinulta sopivan koulutuksen lisäksi erinomaisia myyntivalmiuksia, energistä olemusta ja tekemistä, joka näkyy asiakaskohtaamisissa. Arvostamme tavoitteellista työotetta ja aikaisempaa kokemusta tuore-elintarvikkeesta sekä pt-kaupasta. Tarvitset tehtävässä järjestelmäosaamista (esim. Windows Office) ja aikaisempi kokemus liikkuvasta myyntityöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, innostavan ilmapiirin ja huipputyökaverit vahvasti kehittyvässä yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointiyhteistyökumppani AIMS:n konsultti Denis Mattsson, 0400 432 877 / denis.mattsson@aims.fi.

Tule onnistumaan kanssamme! Lue tehtävistä lisää www.fresh.fi ja lähetä hakemuksesi Hae työpaikkaa painikkeen kautta viimeistään 29.4.2018.