(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
OP Yrityspankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

OP Yrityspankki Oyj on OP Ryhmän keskusyhteisönä toimivan OP Osuuskunnan täysin omistama tytäryhtiö ja jäsenluottolaitos. OP Yrityspankki kuuluu toiminnallisesti ja omistuksellisesti kiinteästi pankki-, vakuutus- ja muita finanssipalveluja tarjoavaan OP Ryhmään.

Haemme nyt Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

Asiakkuuspäällikköä

Asiakkuuspäällikkönä vastaat pk-yritysten asiakashankinnasta ja nykyisten asiakkuuksien kehittämisestä. Teet aktiivista myyntityötä saavuttaaksesi ryhmän ja pankin keskeiset tavoitteet. Vastaat koko OP Ryhmän palvelutarjooman myynnistä asiakkaalle hyödyntäen asiantuntijoita eri tuotealueilta.

Tehtävässä menestymisen eväät

Tässä tehtävässä menestyt, jos olet ulospäinsuuntautunut, rohkea ja vahvasti myyntihenkinen. Voit olla innokas uudelle uralle tähtäävä tai omata aiempaa kokemusta finanssialan asiantuntemusta edellyttävästä asiakas- ja myyntityöstä. Sinulle on luontevaa asiakkaan finanssitarpeiden kokonaisvaltainen kartoittaminen ja asiakkaalle hänen tarpeisiinsa sopivien palveluiden räätälöinti tarjoomastamme. Olet mukana finanssialan digitaalisessa kehityksessä ja ymmärrät sen merkityksen palvelukokonaisuuksissa.

Sinulla on erinomaiset valmiudet vaativiin neuvottelu- ja vuorovaikutustilanteisiin sekä kyky rakentaa sisäisiä ja ulkoisia yhteistyöverkostoja. Työskentelytapasi on oma-aloitteinen, vastuullinen ja systemaattinen. Englannin kielitaitosi on hyvä, myös ruotsin osaaminen on eduksi. Ennen kaikkea sinulla on timanttinen asenne saavuttaa tavoitteita.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan sekä erinomaisen tilaisuuden kehittää osaamistasi ja laajentaa verkostojasi. Pääset mukaan myynnin ammattilaisten tiimiin kehittämään ja kasvattamaan toimintaamme. OP ryhmä tarjoaa sinulle ison talon kehittymis- ja uramahdollisuudet sekä monipuoliset työsuhde-edut.

Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi OPn Ura-sivuston kautta viimeistään 5.3.2018. Lisätietoja tehtävästä antavat pankinjohtajat Jani Taskinen, puh. 010 255 6581, jani.taskinen@op.fi ja Mikko Yli-Isotalo, puh. 010 255 9795, mikko.yli-isotalo@op.fi. Soittoajat: ti 20.2. klo 12-13.30 Jani Taskinen ja to 1.3. klo 10-11.30 Mikko Yli-Isotalo.

Hakijalta tarkistetaan luottotiedot ja teetetään huumaustesti sekä terveyskysely.