(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Varova Oy / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Varova Oy on suomalainen perheyritys ja logistiikan asiantuntija, joka toimii kansainvälisillä huolinta- ja kuljetusmarkkinoilla. Palvelemme ulkomaankauppaa harjoittavia vienti- ja tuontiyrityksiä kaikissa kansainvälisiin kuljetuksiin, huolintaan ja logistiikkaan liittyvissä asioissa. Visiomme on tuottaa ilahduttava palvelukokemus asiakkaillemme. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 30 milj. euroa, johon haemme nyt kasvua strategian tavoitteiden mukaisesti. Meitä varovalaisia on n. 100 neljässä toimipisteessä Suomessa. Katso lisätietoja osoitteessa www.varova.fi.

Haemme intohimoisella otteella myyntityöhön suhtautuvaa ja logistiikka-alan tuntevaa

Asiakkuuspäällikköä pääkaupunkiseudulle

Vastaat kansainvälisten logistiikka- ja kuljetuspalveluiden myynnistä. Tehtävään kuuluu aktiivinen uusasiakashankinta sekä olemassa olevien asiakkuuksien ylläpitäminen ja yhteistyön kehittäminen Varovan liiketoimintastrategian mukaisesti. Tässä sinua tukevat osaavat myyntikollegasi ja organisaatiomme muut luottopelaajat.

Tarjoamme sinulle sitoutuneen ja osaavan tiimin tuen sekä hyvät mahdollisuudet menestyksekkääseen asiakastyöskentelyyn. Olemme vakavarainen perheyritys ja toimimme kehittyvässä, vauhdikkaassa ja kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Meitä yhdistää hyvä yhteishenki ja halu tehdä merkityksellistä työtä. Haluamme olla elämäsi paras työpaikka ja panostamme voimakkaasti työhyvinvointiin ja ihmisten viihtymiseen. Uudistuva organisaatiomme tarjoaa hyviä kehitysnäkymiä kasvaa alan huippuammattilaiseksi.

Olet etsimämme henkilö, jos

  • Koet myyntityön omaksesi – sinulla on intohimoa ja nälkää tavoitteelliseen työskentelyyn.
  • Kokemuksesi kautta olet valmis myös haastamaan meidät ja antamaan panoksesi myyntiprosessimme kehittämiseen.
  • Olet oma-aloitteinen ja päämäärätietoinen toimija, mutta samalla myös vahvasti yhteistyötaitoinen tiimipelaaja.
  • Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja olet ratkaisuhakuinen ja palveluhenkinen toimija, joka verkostoituu luontevasti ja pystyy luomaan ja ylläpitämään hyviä asiakassuhteita.
  • Sinulla on valmiudet ja kiinnostuneisuus hahmottaa asiakaskenttääsi liiketoimintalähtöisesti ja kokonaisvaltaisesti.
  • Olet sinnikäs ja pitkäjänteinen omaten hyvät ongelmanratkaisuvalmiudet.

Odotamme sinulta

  • Mielellään näyttöjä tuloksekkaasta kansainvälisten logistiikka- ja kuljetuspalveluiden myynnistä ja kokemusta sekä uusasiakashankinnasta sekä asiakkuuksien kehittämisestä.
  • AMK-tasoista kaupallista tai logistiikka-alan koulutusta.
  • Sujuvaa kommunikointia suomen ja englannin kielellä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Jos tunnistat itsesi Varovalaiseksi, myy itsesi meille täyttämällä hakemuslomake palkkatoiveineen osoitteessa uratori.mps.fi 19.2.2018 mennessä. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.

Lisätietoja tehtävästä antaa Varovan myynti- ja markkinointijohtaja Petri Rouhiainen puh. 0400 501 992 14.2. klo 9–11 ja 16.2. klo 9–11 tai petri.rouhiainen(at)varova.fi.