(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. WorkPower on kotimainen perheyhtiö. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä n. 3000 henkilöä. Liikevaihtomme 2017 oli 23 M€. Myyntimme kasvoi 61% edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu. Liity energiseen joukkoomme!

 

Haemme nyt Ouluun avattavaan yksikköön ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ. Asiakkuuspäällikkö toimi Team leaderina vastaten yksikön myynnistä ja rekrytoinneista yhdessä tiiminsä kanssa.

 

Olet toimeen tarttuva ja viihdyt ihmisten parissa. Olet neuvottelutilanteessa kuin kala vedessä ja verkostoituminen on sinulle luontaista. Sinussa on karismaa sekä kunnianhimoa. Halua menestyä ja olet valmis tekemään töitä sen eteen. Arvostat aitoa yhdessä tekemistä ja asiakkaan auttamista. Halu palvella tulee sydämestäsi.

Työnkuvaasi sisältyy asiakassuhteiden sekä kumppanuuksien luomista ja jatkuvaa kehittämistä. Tulet viettämään paljon aikaa asiakkaiden luona toteuttamassa erilaisia henkilöstöratkaisuja joko rakentamisen, teollisuuden tai toimihenkilöiden moniin tehtäviin. Määritämme toimialan jolla tulet työskentelemään toiveidesi ja taustasi perusteella. Työ pitää sisällään myös HR tehtäviä: työpaikkailmoitusten laadintaa, työhaastatteluita, työsopimusten tekoa sekä perehdyttämistä. Lisäksi tulet osallistumaan ja järjestämään erilaisia asiakas- ja työntekijätilaisuuksia.

Edellytämme, että sinulla on jo olemassa kontaktiverkostoa tulevaan asiakaskuntaasi. Kykenet itseohjautuvaan työskentelyyn ja olet parhaimmillasi hektisissä tilanteissa. Toivomme sinun suorittaneen korkeakoulututkinnon.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Työssäsi sinua auttaa HR assistentti tai koordinaattori, jonka valinnassa tulet itse olemaan mukana. Pääset mukaan upeaan työyhteisöön, jossa apunasi ja tukenasi on koko WorkPowerin tiimi. Meillä henkilöstö on tärkein voimavara, josta huolehditaan; Työhyvinvointikyselyjen tulokset puhuvat puolestaan! Tutustu meihin, www.workpower.fi.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä ja koet olevasi siihen sopiva henkilö, lähetä hakemus ja CV toimiala ja palkkatoiveineen sähköpostitse 19.2.2018 mennessä osoitteeseen anja.pajala@workpower.fi.

Lisätiedot:

Liiketoimintapäällikkö Jenni Pelkonen, 045 129 2643 tai

Toimitusjohtaja Anja Pajala, 050 406 6712.