Asiakkuuspäällikkö Yritysjohdon pankkipalvelu-asiakkuudet -tiimiin
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Hei sinä rahoituksen ammattilainen! Onko intohimosi tuottaa erinomaista asiakaspalvelua sekä hoitaa asiakkuuksia laaja-alaisella myynnillä? Sytytkö ratkaisujen tuottamisesta asiakkaille yhdessä yritysten asiakasvastaavien kanssa?

 

Haemme Yritysjohdon pankkipalveluasiakkuudet tiimiin vakituiseen työsuhteeseen 

 


ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ


Yritysjohdon pankkipalveluasiakkuudet tiimissä vastaat pienten ja keskisuurten yritysten avainhenkilöiden henkilökohtaisten palvelukokonaisuuksien laaja-alaisesta myynnistä. Toteutat vastuutetun asiakassalkkusi asiakkaiden henkilökohtaisia rahoitushankkeita kokonaisvaltaisesti, sekä teet tiivistä yhteistyötä myös yritysten asiakasvastaavien kanssa. Kohtaat asiakkaita monikanavaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin, kartoitat heidän tarpeitaan ja osaat tarjota juuri heille sopivat kokonaisratkaisut.

 

 

Tätä kaikkea on OP Helsinki


OP Helsinki on asiakkaidensa omistama pääkaupunkiseutulainen, aidosti paikallinen ja asiakasta lähellä oleva täyden palvelun pankki, jossa työskentelee yli 600 finanssialan osaajaa. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Meillä on jo noin 400 000 asiakasta, ja erinomainen asiakaskokemuksen tuottaminen on toimintamme keskiössä. 

 

 

Tämän me lupaamme sinulle 


Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme voi vaikuttaa toimintamme uudistamiseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja palkitsevan tehtävän. Pääset mukaan aktiiviseen ja rentoon yhteisöömme sekä luomaan kanssamme finanssialan parasta asiakaskokemusta. Meillä johtaminen lähtee halusta onnistua yhdessä tiiminä. Työskentelemme joustavasti liukuvan työajan sekä etätyön avulla. 


Koska elämä on paljon muutakin kuin työtä, meille on ensisijaisen tärkeää, että henkilöstömme voi ja jaksaa hyvin. Toimintamme kehittyessä jatkuvasti pidämme myös huolen, että osaajiemme osaaminen ja ammattitaito kasvaa. Meillä on erilaisia kehittymispolkuja, joiden avulla kasvatetaan omaa asiantuntijuutta oman mielenkiinnon ja kehityshalukkuuden puitteissa. 


Hyvästä työstä sinua palkitsee mittava henkilöstöetu- ja palkitsemiskokonaisuutemme. Meillä on koko henkilöstölle mm. laaja sairaskuluvakuutus, tulospalkkiojärjestelmä ja henkilöstörahasto. 

 

 

Tunnistatko tästä itsesi? 


Omaat vankkaa kokemusta vähittäispankkitoiminnasta, pankin palveluista sekä asiakas- ja palveluprosesseista. Hallitset rahoituspalvelut sekä luotto- ja riskienhallintapolitiikan ja sinulla on ymmärrystä yritysliiketoiminnasta. Sinulla on jo vahvaa näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Erinomaisilla yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoillasi hoidat menestyksekkäästi sekä asiakaskohtaamiset että yhteydenpidon yrityspuolen asiakasvastaavien kanssa. 

 

Olet itsenäinen ja joustava työskentelijä ja organisoit tehokkaasti omaa tekemistäsi. Olet hyvä hallitsemaan ajankäyttöäsi ja sinulla on aktiivinen, vastuuntuntoinen ja ratkaisukeskeinen ote työssäsi. Sinulta löytyy myös kykyä toimia muuttuvassa toimintaympäristössä ja innostat asiakkaita digitaaliseen asiointiin. Palvelet asiakkaita sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. 


 

Miten tästä eteenpäin? 


Haluatko tietää lisää meistä? Urasivultamme www.op.fi/web/op-helsinki/rekry löydät lisätietoa ja kerromme, miksi sinun kannattaisi liittyä joukkoomme. Siellä pääset myös kuulemaan työskentelystä OP Helsingissä tulevien työkaveriesi kertomana. Jos olet harkitsemassa muuttoa pääkaupunkiseudulle, autamme myös kodin löytämisessä. 


Hae tehtävään 5.11.2021 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta. Älä suotta jätä hakemistasi viimeiseen päivään, sillä viemme rekrytointiprosessia eteenpäin ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Asiakkuusjohtaja Emma Böös vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi, parhaiten tavoitat hänet puhelimitse p. 0504131953 maanantaina 18.10. klo 15-16, maanantaina 25.10 klo 10-11 sekä tiistaina 2.10. klo 11-12.


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.


Toivottavasti kuulemme sinusta! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511695
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki