Asiakkuuspäällikkö WorkPowerille
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2021

WPfiilis ei ole vain hashtag vaan se näkyy ja kuuluu toimistoissamme. Vuonna 2020 WorkPowerin kautta työskenteli yli 2000 työntekijää, haastattelimme lähes 5000 henkeä ja saimme yli 17 000 työhakemusta. Palvelimme 469 asiakasta kerryttäen liikevaihtoa reilut 24 miljoonaa euroa.   

Tämä vuosi on lähtenyt käyntiin loistavassa kasvuvauhdissa, ja tätä kasvua tukemaan etsimme uusia työkavereita Helsingin tiimeihin. Olemme innostava, välittävä ja huumorintajuinen työyhteisö, joka koostuu HR- ja myyntialan asiantuntijoista. Nyt etsimme asiakkuuspäällikköä kasvattamaan asiakasmääräämme edelleen sekä varmistamaan, että organisaatiomme tahto ja välittäminen näkyvät myös nykyisillä asiakkaillamme. Asiakkaat ovat meille sydämenasia. 

Tiimit

Tiimit ovat toimintamme sydän. Toimialaosaaminen on tiimeissämme huippuluokkaa. Vaikka työtä tehdään tiimeissä, on jokaisella oma merkityksellinen ruutu täytettävänä. Helsingin toimistolla löytyy varmasti jokaiselle omaa mielenkiintoa tai kokemusta vastaava tiimi:

- Johto- ja toimihenkilöhakujen tiimi (Teamleader Linda Wäst-Handolin)
- Kuljetuksen ja logistiikan tiimi (Teamleader Joonas Silvennoinen)
- Rakennusalan tiimi (Teamleader Eva Kuikka)
- Terveydenhuollon tiimi (Teamleader Aki Mäki-Arvela)
- Teollisuuden tiimi (Teamleader Noora Vainikka)

Työviikkosi

Olet osana tiivistä ja toisiaan tukevaa tiimiä, jossa vastaat yhdessä tiimisi kanssa siitä, että asiakkaat voivat keskittyä omaan toimintaansa teidän huolehtiessa henkilöstötarpeet kohdilleen. Jokaisella toimialalla on omat mausteensa, joten työtehtävät ovat hieman erilaisia toimialasta riippuen. Eikä samassakaan tehtävässä tule olemaan kahta samanlaista viikkoa. Joskus voit löytää itsesi jopa kameran edestä: https://youtu.be/quuGc8Fr3wc 

Toimialasta riippumatta työnkuvaasi sisältyy asiakassuhteiden sekä kumppanuuksien rakentamista ja kehittämistä. Tulet viettämään paljon aikaa asiakkaiden kanssa toteuttamassa erilaisia henkilöstöratkaisuja.  

Työsi tavoitteet sekä keinot niihin pääsemiseksi suunnitellaan yhdessä. Työviikkosi jäsentymiseen ja työskentelytapoihisi pääset vaikuttamaan itse. Olet osa valtakunnallista toimialatiimiä, joka päättää, mihin suuntaan ja millä keinoin toimintaamme kehitämme.

Oman tiimisi "kotipaikka" on Helsingin toimistollamme, mutta työsi ei useinkaan ole paikkaan sidottua. Työviikkosi sisältää myös liikkuvaa työtä ja etätyötä. 

Arvostamme

Edellytämme sinulta kokemusta palveluiden B2B-myynnistä tai vahvaa kokemusta tiimin toimialalta. Arvostamme jo olemassa olevaa kontaktiverkostoa. Toivomme sinulta itseohjautuvuutta, sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Koska löydät itsesi usein asiakkaidemme luota, on ajokortti pakollinen ja autonkäyttömahdollisuus plussaa. 

Taustasi tai koulutuksesi ei tarvitse osua tiettyyn muottiin, mutta arvostamme esimerkiksi kaupallista korkeakoulututkintoa.

Kaikkea tekemistämme ohjaa arvojemme mukainen toiminta eli tahto, välittäminen sekä nopeus, mitkä toivottavasti puhuttelevat myös sinua.

Miksi hakisit WorkPowerilaiseksi?

Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi erittäin monipuolisesti. Vauhdikas ja kasvava työyhteisömme takaa vastuuta ja mahdollisuuksia jokaiselle tiimiläisellemme. Saat vapautta tehdä asioita haluamallasi tavalla eikä esihenkilö ole kurkkimassa olkasi yli. Innostumme rohkeista ideoista, ja työssä on myös lupa epäonnistua. Otamme opiksi virheistä ja ongelmista. 

Meillä tehdään paljon töitä tiimeissä, joten yksin ei tarvitse iloita tai murehtia. Kiinnitämme jatkuvasti huomiota työhyvinvointiin ja viljelemme palautetta paljon. Työviihtyvyys ja sitoutuminen ovat menestyksemme avaimia.

Kannustamme työntekijöitämme kehittymään, ja pyrimme luomaan hyvät toimintaedellytykset tälle.

Hakuprosessi

Oletko sinä oikea henkilö tähän tehtävään? Lähetä hakemuksesi jo tänään CVn ja palkkatoiveen kera. Mikäli olet kiinnostunut tietystä toimialasta, kirjoita se hakemukseesi. 

Työpaikkojen lukumäärää ei ole rajattu, sillä kasvulle vain taivas on rajana, joten haulla ei varsinaisesti ole päättymispäivää.

Hakijat käymme läpi kahden viikon välein ja olemme jokaiseen yhteydessä. 

Jäikö kysyttävää?

Liiketoimintajohtaja Jenni Pelkonen
jenni.pelkonen@workpower.fi
045 129 2643

Johto- ja toimihenkilöhaut / Teamleader Linda Wäst-Handolin
linda.wast@workpower.fi
040 587 0583

Kuljetus- ja logistiikka / Teamleader Joonas Silvennoinen
joonas.silvennoinen@workpower.fi
044 770 8618

Rakennusala / Teamleader Eva Kuikka
eva.kuikka@workpower.fi
040 582 4082

Terveydenhuolto / Teamleader Aki Mäki-Arvela
aki.maki-arvela@workpower.fi
045 123 3713

Teollisuus / Teamleader Noora Vainikka
noora.vainikka@workpower.fi
040 551 4122

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1491283
  • Tehtäväalue: HR, Konsultointi, Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki