(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö - Vantaa
Standi People Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019
Standi People Oy on kohtaamismarkkinointitoimisto, joka toteuttaa asiakkailleen visuaaliset tilat suunnittelusta toteutukseen inhouse tuotannoillaan kokonaisvaltaisesti. Kohteena ovat design-näyttelyosastot, yritystapahtumat, toimitilat ja ravintolat. Toteutamme vuosittain noin 300 projektia, joista 40-50 ulkomailla, joten toimintamme on elävää ja kansainvälistä. Asiakkaitamme ovat suomalaiset ja kansainväliset yritykset sekä julkisen sektorin organisaatiot. Vuonna 1987 perustetussa yhtiössämme työskentelee nykyisin 33 vakituista kohtaamismarkkinoin ammattilaista. www.standi.fi
Etsimme yhteistyössä asiakasyrityksemme Standi People Oy:n kanssa asiakkuuspäällikköä osaksi heidän energistä ja ammattitaitoista myynnin tiimiä. Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa ja se alkaa sopimuksen mukaan elokuun aikana. Työssäsi tulet vastaamaan Standi Peoplen palveluiden projektimyynnistä. Työpäiväsi tulevat koostumaan olemassa olevien asiakkaiden hoitamisesta kuin myös uusasiakashankinnasta. Myyntitehtävien lisäksi työhösi kuuluu vastata yhdessä projektivastaavan kanssa projektien laadukkaasta läpiviennistä. Työpäiväsi tulisivat olemaan hyvin vaihtelevia sekä tulisit tekemään tiivistä yhteistyötä muiden Standilaisten kuin myös ulkopuolisten sidosryhmien kanssa. Tueksesi tehtävässä onnistumisessa saat kannustavan ja ammattitaitoisen tiimin, joka erittäin mielellään auttaa sinut alkuun päivittäisessä työssäsi. Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta tapahtumamarkkinoinnin tai muun vastaavan tyyppisistä tehtävistä vähintään 2-3 vuoden ajalta sekä soveltuvaa kaupallista koulutusta esim. tradenomi. Työssäsi tulet tarvitsemaan sekä suomen että englannin kielen taitoa, joten odotamme sinun kommunikoivan molemmilla kielillä sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Olet työskentelytavoiltasi asiakaslähtöinen, toimeen tarttuva, organisointikykyinen ja tilanneherkkä. Pitkäjänteinen työskentelytapa on sinulle myös ominaista. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. Standi People Oy tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän, kannustavan ja vastuuntuntoisen työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät työsuhde-edut.
Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä tai hakuprosessista, niin voit olla yhteydessä Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruoholaan, puh. 030 6090 513. Parhaiten tavoitat Jaanan maanantaina 17.6. klo 10-11, keskiviikkona 26.6. klo 13-14 ja tiistaina 2.7. klo 14-15. 
Olisitko sinä Standi Peoplen uusi asiakkuuspäällikkö? Jos kiinnostuit tehtävästä ja koet sen omaksesi, niin jätä hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera heti, kuitenkin viimeistään 12.7.2019 mennessä osoitteeseen kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin.