(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö, Uusimaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Kasvuvauhtimme kiihtyy ja etsimmekin Uudenmaan alueellemme vahvistusta myyntiimme. Tarjolla on nyt vakituinen ja kokopäiväinen työsuhde tekijälle, joka etsii tilaisuutta näyttää kykynsä alamme uusasiakashankinnassa ja asiakkuuksien hoidossa. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaisesti nykyisestä työtilanteestasi riippuen.

haemme Uudellemaalle

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

Haluatko tulla osaksi 300 työntekijän perheyritystä, jonka sydän sykkii sen puolesta, että työt ja tekijät kohtaavat? Etsimme nyt asiakkuuspäällikköä, joka ottaa tehtäväkseen kertoa tästä yritysrintamalla.

Asiakkuuspäällikkönä vastaat Uudenmaan alueemme uusasiakashankinnasta, jossa tehtäväsi on avata ovet työntekijöille niin rekrytointien, henkilöstövuokrauksen kuin myös headhuntingin ja soveltuvuusarviointien osin. Rinnallasi sinulla on kokenut rekrytointitiimimme, jolta saat apuja muun muassa tarjouslaskentaan, tarjousten kirjoittamiseen sekä erilaisiin myyntikampanjoihin puhelintyöskentelyäsi tehostamaan.

Mitä odotamme?

Olet hakemamme henkilö, jos sinulta löytyy aitoa halua ja kiinnostusta kehittyä alamme ammattilaiseksi myynnin saralla ja olet valmis käärimään hihat sen eteen. Työsi tulee olemaan liikkuvaa ja päiväsi täyttyvät asiakastapaamisista – siksi onkin tärkeää, että olet omimmillasi juuri yritysasiakkaissa liikkuessasi. Sinut tunnetaan laajalti mutkattomasta asenteestasi, aidosta halustasi auttaa sekä ennen kaikkea siitä, että kanssasi asiat vain tuppaavat rullaamaan. Ja koska kyse on kuitenkin myyntityöstä, niin sinusta löytyy myös aimo annos päämäärähakuisuutta ja peräänantamattomuutta.

Mitä tarjoamme?

Tarjolla on paikka Nordicin myyntitiimissä, jossa pääset näyttämään oman osaamisesi ja jossa urakehitys on osa kilpailukykyisiä talon tarjoamia etuja. Tule nyt kokemaan miltä työ tuntuu perheyrityksessä, jossa töitä tehdään sydämellä ja ammattiylpeydellä - yhdessä tiiminä tehden.

Mitä nyt?

Jos tunnistit tekstistä itsesi, niin laitathan rohkeasti itsesi näköisen hakemuksen osoitteessa www.nordic.fi ja kerro meille miksi sinä sopisit uudeksi asiakkuuspäälliköksi. Huomaathan, että tehtävä sopii myös alan ulkopuolelta tulevalle, sillä saat talon puolesta kattavan perehdytyksen.

Haluatko lisätietoja?

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Heidi Yrjä, puh. 050-5988460. Tavoitat hänet parhaiten keskiviikkona 06.11. klo 9-10, tai tiistaina 12.11. klo 14-15.