Asiakkuuspäällikkö, työllisyyspalvelut
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Kasvupalvelut
Työllisyyspalvelut / Kotoutuminen ja vieraskielisten palvelut

Vernissakatu 1, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen alkaen 04.01.2021 (tai sopimuksen mukaan) - 30.06.2023


Tule meille tärkeään avainrooliin asiakkuuspäälliköksi! Tässä merkityksellisessä tehtävässä pääset kehittämään ja viemään eteenpäin Vantaan työllisyyttä edistäviä palveluita. 

Asiakkuuspäällikön tehtävänä on toimia työllisyyspalveluissa kotoutumisen ja vieraskielisten palveluiden kokonaisuuden asiakkuuspäällikkönä ja esimiehenä. Asiakkuuspäällikkö vastaa palvelutoiminnan kokonaisuudesta johtamisesta, taloudesta ja esimiestyöstä. Asiakkaita yksikön palveluissa on arviolta noin 8 000 - 9 000. Yksikön päällikön organisaatiossa toimii noin 40 henkilöä. Palvelupäällikön tehtävänä on toteuttaa Vantaan strategiaa työllisyyden edistämisessä.

Haemme palveluyksikköön joustavaa, ennakkoluulotonta, kehittämismyönteistä ja innostunutta päällikköä. Työ edellyttää vahvaa johtamisosaamista muuttuvassa ja paineisessa toimintaympäristössä. Kokemus työllistämistä edistävistä palveluista on tehtävässä eduksi. Työllisyyden kuntakokeilu haastaa kehittämään nykyistä palvelua. 

Teet tiivistä yhteistyötä palveluntuottajien kanssa.  Toimit myös monipuolisissa työryhmissä ja verkostoissa kaupungin sisällä sekä pääkaupunkiseudulla. Tehtävän menestyksekkästi hoitaminen edellyttää  vakuuttavia verkostoitumis- ja neuvottelutaitoja.

Toimit palvelualueen johtoryhmän jäsenenä sekä osallistut aktiivisesti Vantaan työllistämistä edistävien palvelujen kehittämiseen ja koordinointiin.

Arvostamme kokemusta johtamis- ja esimiestyöstä, vahvaa stressin- ja paineensietokykyä sekä kykyä hallita ja ohjata nopeasti muuttuvia tilanteita. Tehtävä edellyttää kykyä hahmottaa ja analysoida toimintaa, taloutta ja tuotettuja palveluita asiakaskokemuksen, vaikuttavuuden, tuottavuuden ja henkilöstökokemuksen näkökulmista. 

Työyhteisömme on rohkea, keskusteleva ja avoin. Toivomme joukkoomme yhteistyökykyisiä ja innovatiivisia henkilöitä.  

Haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian! Haethan tehtävään pikimmiten tai viimeistään 30.11. mennessä. Haastattelut järjestämme heti hakuajan päätyttyä tiistaina 1.12. ja torstaina 3.12. 

Vantaalla viihtyy varmasti 

Vantaalla on mukava tehdä töitä ja arjen pyörittäminen työn rinnalla on vaivatonta. Merkittävän osan työstäsi tulet tekemään moderneissa toimitiloissamme Tikkurilassa, uudistumishenkisessä ilmapiirissä.  

Työpaikkasi sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten töihin mistä päin pääkaupunkiseutua tahansa. Junat, bussit ja autot kulkevat, eikä lentokenttäkään ole kaukana. Jos mietit Vantaata myös asuinpaikkana, mitä lämpimästi toki suosittelemme, voit hakea Vantaan kaupungin työsuhdeasuntoa. 

Liikkumaan ja kulttuuririentoihin pääset tuetusti ja lounasetuja on tarjolla useampaan henkilöstöravintolaan. Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla! 

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja esimieskokemus

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta johtamisesta ja esimiestyöstä.

Luemme eduksi: Kokemuksen vieraskielisten työllisyyttä edistävistä palveluista

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 4747,70 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä. 

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Susanna Taipale-Vuorinen, työllisyyspalveluiden johtaja

p.0400444883
susanna.taipale@vantaa.fi


Tavoitettavissa ma 17.11.2020 kello 13-17


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot