Asiakkuuspäällikkö Turkuun
Are Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021
Haemme nyt

Asiakkuuspäällikköä Turkuun

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat mm. julkishallinnon, teollisuuskiinteistöjen ja toimistokiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.

Asiakkuuspäällikkönä vastaat asiakkuuksiemme LV-asennusten, -projektien ja huoltotoiminnan suunnittelusta, johtamisesta, raportoinnista ja kehittämisestä. Toimit lähiesimiehenä tiimillesi, johon kuuluu LV-asentajat ja työnjohtajat. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä tiimisi jäsenet ovat kokeneita alan ammattilaisia ja esimiehesi tuki sekä yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

- soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta,
- kokemusta kiinteistöpalvelu tai talotekniikan toimialalta,
- hyviä esimies-, vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja,
- aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä
- asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle:

- vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen vakavaraisessa perheyrityksessä,
- mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän ja asiakkuudet,
- mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen ja urakehitykseen sekä
- kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Lassi Kulo puh. 040 300 5867 tai sähköposti lassi.kulo@are.fi Hae tehtävää ja jätä hakemuksesi viimeistään 28.10.2021. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot