(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö Teknikum Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018Työn kuvaus:
  Teknikumin osaamisen juuret ulottuvat vuoteen 1898, jolloin yhtiön nykyinen toiminta oli osana Suomen Gummitehdas Osakeyhtiötä ja myöhemmin yhtiö yhdistyi Nokia konserniin. Yhtiö on ollut nykyisellä nimellä vuodesta 1989, jolloin pääosa Nokia konsernin teknisen kumin liiketoiminnasta siirtyi Teknikum-yhtiöille. Teknikum-konserniin kuuluvat kolme tehdasta Suomessa, tehdas Kiinassa ja Unkarissa, myyntiyhtiö Saksassa ja myyntiedustus Venäjällä. Teknikumin tuotevalikoimaan kuuluvat mm. teollisuusletkut, muottituotteet kumista ja muovista, kumipinnoitteet ja -päällysteet, polyuretaani- ja nestesilikonituotteet sekä kumisekoitukset, -levyt ja -matot. Teknikumin osaamisalueet ovat kulutuksen ja korroosion suojaukseen liittyvät tuote- ja palveluratkaisut, nesteiden ja muiden materiaalien siirtoon suunnitellut teollisuusletkut ja letkuasennelmat sekä asiakaskohtaisesti suunnitellut ja valmistetut polymeerituotteet.
Haemme myyntiorganisaatioomme Vammalaan ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ
 
Asiakkuuspäällikkönä tulet omatoimisesti vastaamaan sinulle nimetyistä asiakkaista sekä kasvattamaan ja kehittämään liiketoimintaa omalla vastuualueellasi. Pääpainosi on muotilla valmistettujen tuotteiden myynnissä, mutta useimmiten vastaat koko Teknikumin tuotevalikoimasta asiakaskunnassasi.

Työskentelet aktiivisena linkkinä asiakkaidemme sekä tuotantomme, laatuosastomme ja tuotekehityksemme välillä. Vastaat osaltasi laadukkaiden projektien ja teknisten ratkaisujen toteutumisesta. Kykenet oma-aloitteisesti avaamaan uusia ovia niin nykyisissä kuin uusissakin asiakkuuksissa. Määrätietoisen ja yhteistyökykyisen toimintatapasi kautta pyrit varmistamaan asiakkaidemme tyytyväisyyden niin lyhyellä kuin pitkälläkin tähtäimellä.
Asiakasyrityksemme toimivat mm. kaivos-, prosessi- ja koneenrakennusteollisuudessa, joten joidenkin näiden toimialojen työkokemuksen ja tuntemuksen katsomme eduksesi. Olet ideointikykyinen ja pystyt hahmottamaan teknisiä ratkaisuja sekä keskustelemaan niistä vakuuttavasti niin asiakkaidemme kuin oman organisaatiomme kanssa. Pystyt toimimaan luontevasti eri kokoisten ja useilla eri toimialoilla toimivien asiakkaiden eduksi. Viestit hyvin englanniksi, muu kielitaito, etenkin ruotsi katsotaan eduksesi.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset kehittämään itseäsi. Menestyksesi avuksi saat ammattitaitoisen organisaatiomme täyden tuen. Toivomme sinun voivan aloittaa mahdollisimman pian, joten toimi ripeästi! Hae paikkaa osoitteessa www.adecco.fi 8.10. mennessä.  Aloitamme hakijoiden haastattelut heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Asiakkuuspäällikkö


Sijainti:  VAMMALA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Mira Perttula, 050 444 4418


Toimipaikka:  Tampere