(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö tai -johtaja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Helsingin Seudun Osuuspankki on OP Ryhmän suurin vähittäispankki ja kasvaa vahvasti pääkaupunkiseudun talouskasvun imussa. Haluamme olla johtava ja vetovoimaisin finanssipalveluiden tarjoaja pääkaupunkiseudulla vuonna 2025. Asiakkaita meillä on lähes 400 000, joista yritysasiakkaita lähes 30 000. Palvelemme asiakkaitamme yli 600 pankki- ja vakuutusalan ammattilaisen voimin. Toimintamme perustuu meille tärkeisiin arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.

Haemme OP Helsinkiin Arkadian toimipisteeseen Helsingin pk-yritysasiakkuudet -yksikköön vakituiseen työsuhteeseen 

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ/-JOHTAJAA

Tässä tehtävässä vastaat pk-yritysten menestyksekkäästä asiakashankinnasta ja olemassa olevien asiakassuhteiden kehittämisestä sekä kokonaisvaltaisen palvelun ja tuloksellisuuden toteutumisesta hyödyntäen koko OP Ryhmän palvelutarjoomaa ja asiantuntijoita eri tuotealueilta. Tehtävä keskittyy yritysrahoituksen alueelle.

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta pk-yritys- ja yhteisöasiakkaiden palvelukokonaisuuksien ymmärrystä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn vaativassa toimintaympäristössä. Olet aktiivinen ja myynnillinen verkostoituja. Myyntitavoitteet haastavat sinua ja innostut asiakashankinnasta ja soittotyöstä. Sinulla on laaja-alaista kokemusta ratkaisumyynnistä. Edellytämme sinulta vahvaa rahoituksen osaamista. 

Sinulla on aiempaa kokemusta vähittäispankkitoiminnassa ja erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on kokemusta vaativasta asiakkuuksien hoidosta ja näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja näyttöjä jatkuvasta oppimisesta. Odotamme sinulta hyvää englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä luomaan toimialan parasta asiakaskokemusta ja vaikuttamaan satojentuhansien asiakkaiden pankkiasioinnin sujuvuuteen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kasvun mahdollisuudet tarjoavassa toimintaympäristössä. Pääset mukaan aktiiviseen työyhteisöön ja saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi menestyvässä pankissa. Hyvästä työstä palkitsee mittava henkilöstöetu- ja palkitsemiskokonaisuus sekä OP Ryhmän uramahdollisuudet.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa pankinjohtaja Jani Taskinen, jani.taskinen@op.fi, p. 050 501 3640. Yhteydenotot ensisijaisesti 4.10. klo 14-15.30 tai 10.10. klo 9-10.

Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 14.10.2019 mennessä. Hakijalta tarkistetaan luottotiedot ja teetetään huumaustesti sekä terveyskysely.