(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö / Suomen Standardisoimisliitto SFS ry
S&S Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Standardisoinnin avulla helpotetaan kotimaista ja kansainvälistä kauppaa, lisätään tuotteiden yhteensopivuutta ja turvallisuutta sekä suojellaan kuluttajaa ja ympäristöä. 

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry on standardisoinnin keskusjärjestö Suomessa. Myymme standardeja ja online-palvelua standardien hallintaan. Huolehdimme siitä, että suomalaiset organisaatiot tuntevat oman alansa standardit. Standardien myynnistä vastaa myynti- ja markkinointitiimimme. www.sfs.fi

 Vahvistamme osaavaa myynti- ja markkinointitiimiämme ja etsimme joukkoomme uudeksi jäseneksi sinua 

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

Myymme standardeja laajasti eri toimialoille, yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille. Tavoitteenasi on kasvattaa standardien myyntiä sekä uusille että jo olemassa oleville asiakkaille. Työskentelet aktiivisesti asiakaskentässä lisäten asiakkaiden tietoisuutta oman toimialueen standardeista ja käytön hyödyistä. Työssäsi on olennaista asiakaskokemuksen kehittäminen sekä tiivis yhteistyö oman organisaatiomme ja eri toimialayhteisöjen kanssa.

Odotamme sinulta

  • muutaman vuoden kokemusta ja näyttöä BtoB-asiakkuuksien hoidosta ja ratkaisumyynnistä
  • yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia tuloksellisesti vaativissakin neuvotteluissa
  • verkostoituvaa, oma-aloitteista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta
  • matkustusvalmiutta kotimaassa
  • soveltuvaa teknistä tai kaupallista korkeakoulututkintoa
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa; ruotsin kielen osaamisesta on hyötyä tehtävässä.

Lisäksi toivomme, että sinulla on kiinnostusta ja halua olla mukana kehittämässä uudentyyppisiä myynnin työkaluja esimerkiksi somessa.

SFS on 50 osaajan asiantuntijaorganisaatio, joka tekee aidosti merkityksellistä työtä. Tavoitteenamme on kasvattaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia standardisoinnin keinoin. Meillä työskennellessäsi sinulla on mahdollisuus sitoutua pitkäjänteiseen tekemiseen mielenkiintoisella toimialalla. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

 Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Sanna Leppäluoto, p. 050 344 6864, sekä 4.9. klo 8.30 - 10.00 ja 10.9. klo 14.00 - 16.00 SFS:ssä Pirjetta Laine, p. 050 547 6165.  

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta  viimeistään 12.9.2019. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötietojen ja työkokemuksen osalta.