(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö strategiseen sisältö- ja viestintätoimistoon
Era Content

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Oletko digitaalisen markkinoinnin osaaja? Osaatko yhdistää asiakkaiden tarpeet, kerronnan keinot ja eri kanavien mahdollisuudet? Innostutko uuden luomisesta, kokonaisuuksien kehittämisestä ja yhdessä tekemisestä? Onko sinulla kokemusta asiakastyöstä?

Jos vastasit näihin kysymyksiin ”KYLLÄ!”, hae meille Eraan töihin. Asiakkuuspäällikkönä vastaat nimettyjen asiakkuuksien pitkäjänteisestä kehittämisestä ja tavoitteiden toteutumisesta.

Olemme kovaa vauhtia kasvava sisältö- ja viestintätoimisto. Asiakaskuntamme ulottuu pörssiyrityksistä startuppeihin ja julkisen hallinnon organisaatioista järjestökenttään.

Meillä eralaisilla on pitkä ja monipuolinen sisältömarkkinoinnin, viestinnän ja media-alan kokemus. Kanssamme pääset kehittämään ja jakamaan osaamistasi. Työskentelemme tiimeissä ja työparinasi on kokenut sisältöjohtaja sekä tukenasi muut asiakasvastaavamme.

Asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja luottamuksesta kertoo se, että asiakassuhteemme ovat pitkiä ja kasvavia. Voit tutustua monipuoliseen työhömme ja sen tuloksiin tästä.

Jos haluat kuulla lisää, soita toimitusjohtaja Eero Anhavalle numeroon 040 530 4895 maanantaina 21.10. klo 16.30–17.30 tai tiistaina 22.10. klo 15.30–17. Hakemuksesi haluamme viimeistään 3.11.2019.