(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö, StaffPoint Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2018
Etsimme tiimiimme ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ kaupan toimialalle
Pohjanmaan alueelle toimistollemme Vaasaan.

Oletko sinä se MEidän tiimimme puuttuva palanen?

Toimenkuvaasi kuuluu vastata itsenäisesti oman alueesi kaupan toimialan asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta hoidosta ja uusasiakashankinnasta. Huolehdit asiakas- ja työntekijätyytyväisyydestä ja pyrit löytämään parhaat ratkaisut asiakkuuksiesi muuttuviin tilanteisiin yhdessä asiakkaan ja tiimin kanssa.

Vastaat alueellasi StaffPoint-konsernin palvelutarjoaman myynnistä ja ennustamisesta sekä huipputuloksen varmistamisesta asiakkaillesi yhdessä kanssamme.

Työskentelet Vaasan toimistolla, mutta sinulla tulee olla valmiudet matkustaa työssäsi Pohjanmaan alueella ja ympäristössä.


Edellytämme sinulta

Myyntibensa virtaa suonissasi, haistat hyvin myynnin paikat ja olet valmis kurvaamaan asiakkaan luo omalla autolla nopeastikin. Tässä hommassa pärjäät, jos sinulla pysyy useat langat käsissä samaan aikaan.

Tehtävässä menestymisen aakkoset lähtevät siitä, että olet tietysti huipputyyppi, tunnet entuudestaan alueen asiakkuuksia ja sinulla on verkostot vesillä moneen suuntaan. Asiakaspalvelu on sinulle ykkösasia ja olet parhaimmillasi kiireessä.

Englanti taipuu sinulta luontevasti ja suomen ja ruotsin kielillä olet suullinen verbaalitaiteilija. Opit näppärästi uusien järjestelmien käytön ja IT-taidot ovat hyvin hallussa.

Asiakkaiden työn ja arjen ratkaisujen tuottamiseksi sinulla tulee olla tehtävään sopiva koulutus, kuten esim. AMK-tutkinto tai vastaava sekä esimieskokemusta. Meistä olisi myös todella mahtavaa, jos sinulta löytyisi aiempaa kokemusta vastaavista asiakashoidon tehtävistä.

Työkavereina me olemme reiluja, luotettavia, iloisia ja kannustamme toisiamme. Näillä tiimitaidoilla sovit loistavasti meidän porukkaamme.


Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä Suomen monipuolisimman henkilöstöpalveluyrityksen mukana voimakkaasti kasvavalla henkilöstöpalvelualalla. Pääset osaksi asiantuntijaorganisaatiota ja lupaamme, että opit uutta joka päivä. Bonuksena tietenkin mielenkiintoiset asiakkuudet, valtakunnallisen yrityksen uramahdollisuudet sekä koko konsernin tuki.

Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti toimistoaikaan, mutta kykenet joustamaan tarpeen mukaan.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa sopimuksen mukaan.


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit ja olet valmis ottamaan tarjoamamme haasteen vastaan, niin lähetä hakemus 14.10.2019 mennessä osoitteesessa www.staffpoint.fi ja liitä mukaan CV palkkatoiveineen. Lisätietoja antaa kaupan toimialajohtaja Juuso Laitinen 043 82 43 160 / juuso.laitinen@staffpoint.fi


Lisätietoja

Juuso Laitinen
Toimialajohtaja, kauppa
StaffPoint

P 020 7206 222
juuso.laitinen@staffpoint.fi
Ruoholahdenkatu 14
00180 Helsinki
www.staffpoint.fi